7T5A2537

Tokt til Træna Festival 2017!

Statsraad Lehmkuhl på festivaltokt til Træna I år starter Trænafestivalen i et av landets mest spennende musikkmiljøer, Bergen, om bord på et av verdens største og vakreste seilskip. Følg Statsraad Lehmkuhl på tokt langs den fantastiske kysten helt opp til Træna i Nordland.

Statsraad Lehmkuhl tar deg til Trænafestivalen

Noe av det som gjør Trænafestivalen så spesiell er lokasjonen - en liten øy langt ute i havgapet. Det gir publikum en unik mulighet til å utvide og forsterke festivalopplevelsen til noe mer enn musikk og fest. La reisen til Træna bli en del av opplevelsen! Både størrelsen og historien til skipet er overveldende i seg selv, i kombinasjon med energien blant mannskapet og alt de står for blir dette en perfekt match med Trænafestivalen som er et av Norges vakreste kulturarrangement.

Et fire dagers tokt opp til Træna med et av verdens største og vakreste seilskip blir en helt uforglemmelig opplevelse! Som deltaker på toktet mot nord, eller tilbake til Vestlandet, får du prøve deg på alle utfordringer et seilas med et av verdens største seilskip kan by på. 22 seil på til sammen 2000 kvm på et 98 meter lange skip med 48 meter høye master. Om bord får du som medseiler/festivaldeltaker gå sjøvakter, stå både til rors og til utkikk og muligheten til å entre opp i riggen og sette seil (riggentring er helt frivillig) og bli en integrert del av mannskapet. På toktet vil man også få innføring i sjøens egne sjantisanger og bli klar til en grandios ankomst til Træna med høylytt sang fra mastene og en del av festivalprogrammet.  All hands on deck!

Helgeland og Trænas natur, vakker -men ikke bare en kulisse!

Opplevelser forsterkes når alle sanser blir utfordret underveis. Når du fysisk må gjøre en innsats for framdrift, som å heise seil. Når du sammen med dine medseilere få skipet på rett kurs og suser avgårde og du kan se Træna nærme seg. Den unike følelsen av mestring og ikke minst av elementene forsterker opplevelsen av å ankomme Træna. 

Når du legger til kai på Træna og Trænafestivalen etter fire dagers tokt langs norskekysten, har du mer med deg i skipssekken enn da du satte foten ombord i i det ærverdige skipet i Bergen. Du har kjent vinden i ansiktet, du forstår hvordan havfolk igjennom tidene har klart seg her ute. Du er blitt en del av havfolket!

Under selve festivalen vil skipet brukes til en alternativ festivalcamp i hengekøyer ombord og til utvalgte festivalaktiviteter. Tokt, festivalpass og overnatting bestilles hver for seg. 

Med Statsraad Lemkuhl kommer også Bergensbølgen

Bergensbølgen som har vært igjennom mange æraer er atter en gang inne i en ny topp. En av den nye bølgens sterkeste representanter Sushi X Kobe kommer til Træna. Følg med for flere spennende nyheter! 

 «Hey ho lets go!» 


VIKTIG INFORMASJON

Under selve festivalen vil skipet brukes til en alternativ festivalcamp i hengekøyer ombord og til utvalgte festivalaktiviteter. Tokt, festivalpass og overnatting bestilles hver for seg. Pris Festivalpass 1360

Avgang Bergen søndag 02. juli kl. 12.00 (oppmøte kl. 10.00)
Ankomst Træna torsdag 06. juli kl. 12.00

Du kan også kjøpe retur billett til Bergen eller starte med Træna Festivalen og avslutte med et magisk tokt langs den norske kysten. 

Avgang Træna  søndag 09. juli kl. 11.00
Ankomst Bergen torsdag 13. juli kl. 10.00

Pris NOK 5 000,- per vei

Alle måltider inkludert.

Pris Festivalpass 1360 

Ekstra overnatting 

Det er muligheter for å overnatte om bord både før og etter tokt og under festivalen mot en pris på kr. 580 inkl. frokost. Vi gjør oppmerksom på at skipet kan være utleid til arrangementer og skjærgårdsturer og du kan bli bedt om å gå i land på dagtid/ kveld. 

BH CIMG0810

Program

pakkeliste på seiltokt

Træna

Visste du at?
Kapteinens loggbok