Meny

Julebord på Statsraad Lehmkuhl

Trygge omgivelser og eksklusiv atmosfære

For første gang på mange år skal Bergens stolthet ligge til kai ved Bradbenken i førjulstiden. Her kan mindre selskaper nyte nydelig julemat under trygge forhold. Skipets vakre, historiske omgivelser skaper en unik atmosfære rundt et hyggelig julebord med kolleger og venner. NB: Få tilgjengelige datoer! Grip sjansen, før Statsraad Lehmkuhl drar på jordomseiling i 2021! Velkommen om bord til et stemningsfullt julebord i eksklusive og trygge omgivelser!

Vi følger helsemyndighetenes regler for smittevern og tilbyr en trygg arena for ditt juleselskap. Med god avstand mellom gjestene og ekstra bemanning på servering og renhold, kan du nyte fantastisk julemat under trygge forhold. Vi ber om at også våre gjester viser hensyn og ikke kommer om bord med symptomer på forkjølelse eller Covid-19. Skipet vil ligge til kai under arrangementet. 

KLIKK HER FOR BILLETTBESTILLING!

To romslige banjere
Statsraad Lehmkuhl har to romslige, tilstøtende lokaler under dekk: Forre banjer og aktre banjer. Disse kan holdes adskilte og med hver sin separate inngang. Faste bord og benker sikrer god avstand mellom gjestene.

Maten tilberedes av vårt dyktige byssepersonell og serveres som buffet. Våre hyggelige servitører kommer til bordene med drikke.

Lokalene kan også leies eksklusivt til ditt selskap, ta kontakt på lehmkuhl@lehmkuhl.no / 55 30 17 00.

Mannskapet ønsker velkommen
Statsraad Lehmkuhls vennlige og erfarne mannskap tar imot gjestene ved landgangen. Om ønskelig, kan det legges til rette for separate innganger til de to banjerne. Før matserveringen starter, vil vakthavende offiser ønske gjestene velkommen og fortelle litt om skipet Statsraad Lehmkuhl.


God plass mellom gjestene på Statsraad Lehmkuhls romslige banjere.

DATOER
Fredag 4. desember
Lørdag 5. desember

NB: Kun gruppebestillinger, minimum 6 personer.

KAPASITET: 86 PERSONER
Forre banjer: 30 personer
Aktre banjer: 56 personer

HOVEDRETTER
Svineribbe
Pinnekjøtt
Lutefisk
Serveres med tradisjonelt tilbehør.

For vegetarmat: Ta kontakt på lehmkuhl@lehmkuhl.no / 55 30 17 00.

DESSERT
Riskrem med kirsebærsaus, inkl. kaffe/te

PRIS
Kr 750,-

ÅPNINGSTID
Kl. 18:00-22:00

Ombordstigning fra kl 17:45

DRIKKE
Skipet har alle rettigheter når det gjelder servering av drikke. Ta kontakt på lehmkuhl@lehmkuhl.no for en komplett oversikt med priser. En kan også bestille bonger som telles opp og faktureres i etterkant.

KLIKK HER FOR BILLETTBESTILLING!

KANSELLERING GRUNNET COVID-19
Dersom julebordet må kanselleres etter pålegg fra myndighetene grunnet Covid-19, vil billettene refunderes i sin helhet. Det samme gjelder dersom arrangementet må kanselleres av hensyn til smittevern om bord. Dersom våre gjester ikke kan delta grunnet egen sykdom, har en ikke krav på refusjon. I slike tilfeller er det eventuelt gjestenes egne forsikringer som trer i kraft.

Dette er første og siste gang på lenge at skipet ligger til kai i Bergen i førjulstiden, og vi anbefaler at en raskt ute om en vil sikre seg plasser.

Velkommen om bord til et stemningsfullt julebord i trygge og eksklusive omgivelser på Statsraad Lehmkuhl!

Tilbake til toppen