Meny

Årets julegaver!

Spennende julegaver fra Statsraad Lehmkuhl

Er du på utkikk etter en helt spesiell julegave i år? Gi bort en unik reiseopplevelse å glede seg til i høstmørket! Hva med et eksotisk seiltokt til varme himmelstrøk, eller en hyggelig fjordtur i den bergenske skjærgården? Et medlemsskap i Statsraad Lehmkuhls venner er en flott gave som bidrar til å ta vare på skipet. Vi har også mange flotte suvenirer å velge mellom, se vårt utvalg her!

SEILTOKT
Et seiltokt er nydelig gave til den som er på utkikk etter en spennende og annerledes ferie. Som medseiler på Norges største seilskute bidrar en aktivt til å seile og drifte skipet. De unike opplevelsene av samhold, seiling og mestring blir en del av deg lenge etter at turen er over. På en reise over havet legger vi resten av verden bak oss og nyter naturen og livet.

Gi bort en eksotisk reise med jordomseilingen One Ocean Expedition – flere spennende etapper å velge mellom! Foto: Jonny Larsen

Ledige etapper på jordomseilingen One Ocean Expedition:

Arendal (NO) – La Coruña (ES)
20.08.21 – 28.08.21. Pris: kr 12 000,-

Atlanterhavskryssing: Las Palmas (ES) – Curaçao (CW)
04.10.21 – 04.11.21. Pris: kr 48 000,-
Mellom 15 og 25 år? Søk om toktstipend!

Curaçao (CW) – Jamaica (JM) – NB: Få billetter!
08.11.21 – 13.11.21. Pris: kr 7 500,-

Jamaica (JM) – Havanna (CU) – NB: Få billetter!
17.11.21 – 24.11.21. Pris: kr 10 500,-

Seilas rundt Kapp Horn
01.04.22 – 07.04.22. Pris: kr 61 500,-

Les mer om jordomseilingen One Ocean Expedition her!

Dersom et seiltokt må avlyses grunnet Covid-19 blir billettene refundert i sin helhet.

Unike opplevelser på et av verdens største seilskip!

SKJÆRGÅRDSTURER 2021
En stemingsfull fjordtur i den bergenske skjærgården er en flott opplevelse å se frem til i høstmørket. Gled deg til lyse sommerkvelder i unike historiske omgivelser med venner og familie! Sjøutsikt, god plass og frisk luft på stordekket til Bergens stolthet. God mat og topp livemusikk er inkludert i billetten. Av hensyn til smittevern halverer vi gjestekapasiteten på våre fjordturer i 2021, og det blir derfor kun et begrenset antall billetter tilgjengelig. Må turene kanselleres på grunn av Covid-19, blir samtlige billetter refundert.

BESTILL FJORDTUR HER


Gi en avslappende og stemningsfull fjordtur i julegave! NB: Begrenset antall billetter!

FLOTTE SUVENIRER
Våre klær og suvenirer er spesiallaget for Statsraad Lehmkuhl, og fås kun kjøpt her. Med en julepresang fra Statsraad Lehmkuhl gir du ikke bare bort en unik gave, du bidrar også til å bevare dette vakre skipet for kommende generasjoner.

Bestilling: Kontakt oss på lehmkuhl@lehmkuhl.no. eller telefon: 55 30 17 00

MEDLEMSSKAP I STATSRAAD LEHMKUHLS VENNER
En flott gave til alle som ønsker å bidra til fortsatt drift av Statsraad Lehmkuhl! Som medlem blir du en del av et viktig fellesskap og mottaker av unike medlemstilbud og medlemsblad. Velg mellom årsmedlemskap kr 350,- og livstidsmedlemskap kr 3 500,-.

Les mer om Venneforeningen her!

Bestilling: Kontakt oss på lehmkuhl@lehmkuhl.no. eller telefon: 55 30 17 00

 

Tilbake til toppen