Meny

Julekampanje: 15% rabatt på alle 2019-seiltokt!

Julen nærmer seg med stormskritt og vi har gledet oss lenge til å kjøre i gang julekampanjen vår! Nå kan du sikre deg 15% rabatt på neste års eventyr: et seiltokt med unike opplevelser på verdens største og vakreste seilskip! Den perfekte julegave til deg selv og dine kjære!

I 2019 har vi hele 9 ulike tokt å velge mellom. I 2019 drar vi blant annet til festival på Shetland, til whiskydestilleriet Highland Park på Orknøyene og til Hardanger på jakt etter skiopplevelser i Rosendalsalpene. Og vi stiller selvsagt til start i The Tall Ships Races, med Bergen som en av vertshavnene. Les mer om våre seiltokt her!


Foto: Jesper Rosenmai

Er du mellom 15 og 25 år, og har tilknytning til Vestlandet: Søk stipend her!

Alle kan seile på tokt med oss, uansett fysisk form og alder! En trenger ingen forkunnskaper eller erfaring med seiling. Vårt vennlige og erfarne mannskap lærer deg grunnleggende ferdigheter straks du kommer om bord. Og i løpet av kort tid står du til rors, sover i hengekøye og kanskje til og med klatrer i riggen som en ekte sjøulk.

Et eventyr med «Bergens stolthet» er en dessuten en miljøvennlig reisemåte: Hvert år skjer nesten 70% av turene våre under seil. Og i løpet av 2019 får vi innstallert et batteri som et supplement til motoren om bord. Denne banebrytende teknologiske nyvinningen vil gjøre Statsraad Lehmkuhl til verdens mest miljøvennlige seilskip i sin klasse!

“Alle snakker om kvalitetstid. Om bord på Statsraad Lehmkuhl er det akkurat det du får! ”

Et seiltokt er en annerledes og aktiv form for ferie. Følelsen av vennskap, sjømannskap og naturopplevelser skaper minner for livet. Og uten internettdekning på havet vil du komme tett på naturen, dine medseilere – og deg selv! Velkommen om bord til en opplevelse du garantert ikke vil glemme!

Kampanjen varer til 2.januar.

Les mer om våre seiltokt her!

Tilbake til toppen