Meny

Ski & Sail til Rosendalsalpene: 11.-14. april

Ski & Sail til Rosendalsalpene: 11.-14. april

Mellom 18 og 25 år, og har tilknytning til Vestlandet? SØK STIPEND HER!

Seil med Statsraad Lehmkuhl til fantastiske skiopplevelser i vakre Hardanger og eksklusiv konsert med Daniel Kvammen om bord! Alle mellom 18 og 25 år, som har tilknytning til Vestlandet, kan søke om toktstipend og få 40% rabatt på billettprisen! Vi kaster loss fra Bergen torsdag kveld og ankrer opp i Rosendal tidlig neste morgen. Du bor på skipet hele helgen og utforsker Rosendalsalpene både fredag og lørdag. Turer med guide, eller topptur på egen hånd, valget er ditt. Spennende skiopplevelser i land avrundes med "Aftersea" om bord! Ski & Sail har 18 års aldersgrense.


KJØP BILLETTER UTEN STIPEND TIL SKI & SAIL HER.

Dato: torsdag 11. april – søndag 14. april 2019
Ordinær pris, 18-25 år: 3880,-
Pris med stipend, 18-25 år: 2330,-. Du sparer kr 1550,-!
Ordinær pris, over 25 år: kr 4850,-

SØK OM TOKTSTIPEND HER, BINDENDE PÅMELDING!

Prisen inkluderer seilasen tur/retur Bergen- Rosendal -Bergen, og tre måltider pr dag. Aktiviteter på land er tilleggsbestilling.


Alt det vakre du har hørt om Rosendal er sant!
Rosendalsalpene er selve indrefileten i dette alpine paradiset, og aldri er Hardanger vakrere enn om våren! Majestetiske topper som stuper ned i irrgrønne fjorder tilbyr over 1000 høydemeter med stigning og utforkjøring i verdensklasse. Sertifiserte tindeveiledere sørger for trygge veivalg, fantastisk utsikt utover verdens vakreste fjord og fine, spennende nedfarter. Dersom du velger tur på egen hånd, frakter vi deg trygt opp til foten av utvalgte turmål i Rosendalsalpene og henter deg på avtalt sted etter endt dag i fjellet.

«Storslåtte omgivelser, både på tur og afterski. Spennende og nye fjellområder. Anbefales!»
– Erlend Glück Evensen


Det beste av to verdener: ski og sjø!

GÅ DIREKTE TIL BESTILLING UTEN STIPEND HER.

Eksklusiv konsert med Daniel Kvammen om bord
Med på turen blir også den talentfulle låtskriveren og artisten Daniel Kvammen. Han holder en eksklusiv konsert på skipet, kun for deltakerne på Ski & Sail. I 2015 var Kvammen nominert til hele tre Spellemannspriser, blant annet for hitlåten «Du fortener en som meg». Det blir garantert minneverdige øyeblikk om bord denne kvelden!
Les mer om Daniel Kvammen her.

Eksklusiv konsert med Daniel Kvammen om bord på Statsraad Lehmkuhl!

Reiserute og «Aftersea»
Torsdag ettermiddag 11.april tar du med deg skiene og «mønstrer på» Statsraad Lehmkuhl. Vi kaster loss fra Bergen og setter kurs mot Hardanger. Hvis du vil, kan du forsøke deg på både riggklatring og sjøvakter sammen med vårt vennlige mannskap. I hengekøyen din sover du trygt og godt, inntil vi ankrer opp i vakre Rosendal neste morgen. Du bor på skipet hele helgen, og blir fraktet i land med lettbåt til unike opplevelser i fjellheimen både fredag og lørdag. Kveldene avrundes med «Aftersea» på stordekk, her serveres deilig mat og drikke i gode venners lag, mens en nyter de vakre omgivelsene i Hardangerfjorden. Søndag morgen heiser vi anker og er tilbake i Bergen på ettermiddagen.

Koselig stemning på «Aftersea» om bord

En fantastisk tur i vakre omgivelser
– Mats Herding Solberg


Rosendalsalpene: De flotteste fjellene i Norge?

KJØP BILLETT UTEN STIPEND HER.

Aktiviteter på land
Landaktivitetene organiseres av Hardanger Åtgaum AS og Tindeguide AS. Med inngående lokalkjennskap og fokus på bærekraft og sikkerhet, vil disse to erfarne aktørene sikre deg de aller beste skiopplevelsene Rosendal kan by på. Du velger mellom to ulike aktiviteter på land fredag og lørdag: Tur med guide eller topptur på egenhånd. Disse aktivitetene bestilles samtidig med selve turen. For priser, se nederst på siden, eller gå direkte til booking.


Statsraad Lehmkuhl ligger for anker i Hardangerfjorden hele skihelgen.

Det beste fra to verdener
Ski & Sail forener det beste fra to verdener: ski og sjø. Naturopplevelsene og skimulighetene i Rosendal er virkelig noe av de mest fantastiske Norge har å tilby. Og alle opplevelsene blir forsterket når en drar på tur med, og bor om bord på, Norges største og vakreste seilskip.

Er du en skielsker som ennå ikke har opplevd Rosendalsalpene? Grip sjansen nå!

Reisedetaljer
Varighet: 3 døgn
Avgang fra Bergen: Torsdag 11. april kl.19:00 (Oppmøte 2 timer før avgang)
Ankomst Rosendal: Fredag 12.april kl.07:00
Fredag og lørdag: Aktviteter på land og «aftersea»!
Avgang fra Rosendal: Søndag 14.april kl.09:00
Ankomst Bergen: Søndag 14.april kl.17:30.

Det er 18 års aldersgrense på Ski & Sail.
Er du mellom 18 og 25 år, og har tilknytning til Vestlandet? Da kan du søke om toktstipend her!

Pris:
Ordinær pris, 18-25 år: 3880,-
Pris med stipend (40%): 2330,-. Du sparer kr 1550,-!
Ordinær pris, over 25 år: kr 4850,-.

Prisen inkluderer seilasen tur/retur Bergen-Rosendal-Bergen, inklusiv tre måltider: Frokost, matpakkelunsj og middag. Mineralvann, o.l. kommer i tillegg.

Pris på landaktiviteter
Tillegg i prisen for for aktiviteter på land, disse bestilles samtidig med selve turen.
1) Guidet tur: 1700 kr pr. dag, maks 24 plasser.
2) Topptur på egen hånd: 500 kr pr. dag. Egne toppturer passer for deg som behersker bratt skikjøring, samt innehar god fysisk form. Nødvendig utstyr: Eget toppturutstyr i tillegg til sender/mottager, skarejern og spade.

Leie av utstyr 
Tindeguide AS leier ut ski- og skredutstyr, ta direkte kontakt med Tindeguide for leie. Utstyrsleie er ikke inkludert i prisene som er oppgitt. Kontaktinfo, Tindeguide: E: post@tindeguide.noT: +47 917 31 388

“"Turen var virkelig en av de bedre skiopplevelsene jeg har hatt, jeg anbefaler den gjerne videre!"  ” Ida Amble Ruge
Tilbake til toppen