Meny

Sommerfest for din bedrift på Statsraad Lehmkuhl

Legg sommerfesten til "Bergens stolthet!" På en skjærgårdstur med Statsraad Lehmkuhl er du garantert en unik og vakker ramme rundt årets blåtur, kick-off eller sommerfest. Ved langbord på stordekk kan gode kolleger nyte sommerkvelden med deilig sjøutsikt, frisk luft og topp musikalsk underholdning. Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet. Velkommen om bord til en minneverdig sommerfest i historiske omgivelser på Norges største seilskip!

“En meget flott opplevelse, vi kommer gjerne tilbake. ” Geir Kristiansen,
Head of department, Siemens AS

KLIKK HER FOR BILLETTBESTILLING!

• Varighet: 4,5 timer
• Avgang kl. 17:30. Ombordstigning fra kl. 16:45.
• Ankomst kl. 22:00.
• Pris: kr 565,-, inkludert reke- og sildebuffet

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål! lehmkuhl@lehmkuhl.no. eller telefon: 55 30 17 00

• Sentral plassering på Bradbenken like ved Bryggen
• Kapasitet: 360 gjester
• God plass både ute og inne
• To barer med et godt utvalg drikkevarer
• Mulighet for bonger (forhåndsbestilles)
• Live orkester av høy kvalitet på alle turer
• Unike og vakre omgivelser
• Vennlige servitører og mannskap
• Avslappet, maritim stemning
• Ved utrygt vær spennes et solseil over hele stordekk

LEIE HELE SKIPET? LES MER HER!

Mai
Torsdag 14. mai: Bergen Beat Cruise
Fredag 15. mai: Bluescruise med Gråblå Strenger
Lørdag 16. mai: Bergen Vista Social Club
Onsdag 20. mai: Fredriksberg Jazz Ensemble
Fredag 22. mai
Lørdag 23. mai
Onsdag 27. mai: Shantytur med Bergen Skipperforening, Cape Horn og Navy Vocalis Shantykor

Juni
Onsdag 3. juni: Bergen Vista Social Club
Fredag 5. juni: Bergen Vista Social Club
Lørdag 6. juni Bergen Vista Social Club
Tirsdag 9. juni: Velazquez (Mex)
Onsdag 10. juni: Velazquez (Mex)
Torsdag 11. juni: Velazquez (Mex)
Fredag 12. juni: Velazquez (Mex)
Lørdag 13. juni: Velazquez (Mex)
Tirsdag 16. juni: Velazquez (Mex)
Onsdag 17. juni: Velazquez (Mex)
Fredag 19. juni: Velazquez (Mex)
Lørdag 20. juni: Velazquez (Mex)

August
Torsdag 27. august
Lørdag 29. august

Allerede før skipet legger fra kai kommer følelsen av at dette blir en sommerfest utenom det vanlige. Kombinasjonen av å være ute på sjøen en lys sommerkveld og de vakre omgivelsene på Statsraad Lehmkuhl skaper alltid en flott stemning om bord. En kan kose seg med god mat, nyte utsikten ved rekka med forfriskende drikke og gjerne teste dansefoten til god livemusikk.

En enkel, men velsmakende, reke- og sildebuffet står klar ved ombordstigning: Gode reker og 8-10 ulike typer sild, sammen med majones, sitron og ulike typer brød, også glutenfritt. Det er mulig å bestille alternativ mat, mot et tillegg på kr 50,- per gjest. Her tilbyr vi to alternativer: speketallerken eller en grønn salat.

Ved fare for regn spennes et solseil over stordekket, da kan en sitte ute selv om det skulle komme noen dråper. I skipets to barer tilbys et godt utvalg forfriskninger til konkurransedyktige priser.

Gjestene våre har fri tilgang til store deler av skipet, og mange benytter anledningen til en liten «sightseeing» på en av verdens største, eldste og best bevarte seilskuter i operativ drift.

Før og etter turen er dere hjertelig velkommen til et hyggelig besøk i vår egen «Statsraaden Bar», like ved skipet.

Om orkestrene

Bergen Vista Social Club serverer varme, eksotiske kubansk/latinske rytmer med masse varme og sjarme. Bandet består av knalldyktige, erfarne musikere fra Kuba og Norge, som tidvis nærmest satte fyr på dansegulvet under Tall Ships Races i fjor sommer. Om du velger å nyte orkesteret som bakgrunnsmusikk eller som dansemusikk er helt opp til deg. Vi garanterer uansett en deilig musikalsk opplevelse på fjorden, i selskap med Bergen Vista Social Club!

Velazquez er kanskje et ukjent band for mange, men for alle som opplevde dem forrige sesong, vil det være et gledelig gjensyn. Denne sjarmbomben av et band skapte furore da de spilte på skipet og i Statsraaden Bar i fjor sommer. Det er derfor ikke uten grunn at de er invitert fra Mexico for å spille hos oss to uker i strekk denne sesongen. Vi gleder oss stort til å oppleve dem igjen!

Bergen Beat Club tar oss igjen med på en musikalsk reise til gullalderen på 50-, 60- og 70-tallet. Dyktige bergensband som Deja Vu, Wild Horses og Mersey Team sørger for at 14. mai blir en festkveld med både beat, rock, country, soul og rythm´n blues på menyen. Bergen Beat Cruise blir alltid tidlig utsolgt, så her gjelder det å sikre seg billetter i god tid!

Gråblå Stenger: 15 mai er det igjen duket for et stemningsfullt bluescruise med Berges stolthet, og denne kvelden har fått med oss et knallsterkt lag på stordekk: Tore Kvalvik, Trond Olsen, Bjørn Moe og Dag Bergesens Gråblå strenger har på kort tid seilt opp som et av de mest populære blues- og rootsbandene på Vestlandet. På spillelisten står både blues og bluesrock, sammen med egne låter og herlige klassikere fra 60- og 70 tallet. Dette blir moro!

Fredriksberg Jazz Ensemble er et kjent og kjært innslag på musikkscenen i Bergen, og et fast innslag på våre fjordturer. Melodiøse og behagelige høydepunkter fra jazzhistorien, fremført med virtuositet og nydelig vokal. Passer som hånd i hanske i det vakre, historiske omgivelsene miljøet om bord på Norges største seilskip! Spiller 20. mai.

Shantykor på skjærgårdstur: Shanty + seilskip = sant! 27. mai gjentar vi suksessen fra tidligere år og samler tre av Bergens flotteste shantykor for en uforglemmelig tur på fjorden. Opplev Bergen Skipperforenings Shantykor, Shantykoret Cape Horn og Shantykoret Navy Vocalis i sitt rette element om bord på Norges vakreste seilskip! Hoy!

KLIKK HER FOR BILLETTBESTILLING!

Tilbake til toppen