Meny

Tall Ships Races – seiling, samhold og spenning!

Tall Ships Races – seiling, samhold og spenning!

Lær å seile i et ungt og internasjonalt miljø! The Tall Ships Races er en fantastisk regatta som samler skip og entusiaster fra alle verdenshjørner. Målet er å lære unge mennesker å seile og knytte vennskapsbånd over landegrenser. På Statsraad Lehmkuhl blir du en del av et humørfylt, sammensveiset lag som gir deg venner for livet. «Cruise in Company»-etappen fra Fredrikstad til Bergen er utsolgt, men det er fortsatt noen ledige billetter til de to andre etappene. Og det beste, eller verste, av alt: Ingen internettdekning på havet – kun ekte folk og ekte opplevelser! Velkommen om bord til sommerens store eventyr!

1. ETAPPE: AALBORG (DK) – FREDRIKSTAD, 6.–11. juli 2019
!!UTSOLGT!! 2. ETAPPE: FREDRIKSTAD – BERGEN, «CRUISE IN COMPANY», 14.–21. juli 2019 !!UTSOLGT!!
3. ETAPPE: BERGEN – AARHUS (DK), 24. juli – 1. august 2019


Se våre medseileres hilsen til mannskapet under Tall Ships Races i 2018!

Er du mellom 15 og 25 år, og har tilknytning til Vestlandet? Søk om toktstipend her!

FØRSTE ETAPPE: AALBORG (DK) – FREDRIKSTAD, 6.–11. juli 2019
Kr 7000,- (over 25 år) / Kr 5600,- (15-25 år) inkl. måltider. 15 års aldersgrense.
Etter tre dager med en marin folkefest i Aalborg går endelig startskuddet for årets spennende regatta! I konkurranse med 90 andre seilskip fra hele verden setter vi kursen mot neste vertshavn, Fredrikstad. To tusen kvadratmeter med seil skal sørge for at vi kommer først over målstreken, så her teller hver medseilers innsats! Heldigvis blir det også god tid til å slappe av og nyte havet, slå av en prat med andre medseilere og kose seg med den gode maten om bord. Vi seiler skuta sammen, vi går vakter sammen og vi sover side om side i hengekøyer, slik sjøfolk har gjort i århundrer. En unik opplevelse venter!

Du kan overnatte om bord på skipet og ta del i det yrende folkelivet under Tall Ships-festivalen i Fredrikstad, kun kr 600,- inkl. frokost pr. natt!

Bestill billetter til 1. etappe, Aalborg-Fredrikstad, her!

Medseilere fra mange ulike nasjoner om bord på Statsraad Lehmkuhl. i 2018 ble vi premiert for det mest internasjonale miljøet av alle skipene!

Les mer om å være medseiler på Statsraad Lehmkuhl her!

TOKTET ER UTSOLGT! ANDRE ETAPPE: FREDRIKSTAD – BERGEN, «CRUISE IN COMPANY», 14.–21. juli 2019
Kr 10850,- (over 25 år) / Kr 8680,- (15-25 år). 15 års aldersgrense.

På Cruise in Company konkurrerer ikke skipene mot hverandre, her står vennskap, seilopplæring og samhold i fokus. Skipene står fritt til å velge sin egen seilingsrute, og på seilasen mot Vestlandet stikker vi innom ulike gjestehavner, i selskap med andre skip. Målet er å seile deler av strekningen sammen med de to andre norske skipene i TSR, Christian Radich og Sørlandet! I gjestehavnene blir det tilrettelagte aktiviteter for medseilerne, både om bord på skipene og på land. Etter syv innholdsrike døgn langs Norskekysten ankommer vi Bergen, Statsraadens hjemby, på spektakulært vis: Med syngende medseilere i mastene leder vi de andre skipene inn mot Bryggen, til jubel fra tusenvis av fremmøtte på land! !!TOKTET ER UTSOLGT!!

Du kan overnatte om bord på skipet og ta del i det yrende folkelivet under Tall Ships-festivalen i Bergen, kun kr 600,- inkl. frokost pr. natt!

Bestill billetter til 2.etappe, Fredrikstad – Bergen, «Cruise in Company» her!

Ankomsten til Bergen blir grandios, idet Statsraad Lehmkuhl leder de andre skipene inn mot Bryggen. Her fra Tall Ships Races i 2014.NB: DETTE TOKTET ER UTSOLGT

TREDJE ETAPPE: BERGEN – AARHUS (DK), 24. juli – 1. august 2019
Kr 11200,- (over 25 år) /Kr 8960,- (15-25 år) inkl. måltider. 15 års aldersgrense.
Den tredje og siste etappen fra Bergen til Aarhus blir spennende og fartsfylt. I åtte døgn skal vi seile om kapp med de beste skipene i verden, mens vi koser oss med alle de ulike naturopplevelsene som havet byr på. Statsraad Lehmkuhl deltar i klassen for de største seilskipene og har en lang merittliste med førsteplasser. I årets regatta satser vi selvsagt på å opprettholde den gode statistikken, så dette blir en artig seilas! I Aarhus venter en tredagers maritim folkefest!

Du kan overnatte om bord på skipet og ta del i det yrende folkelivet under Tall Ships-festivalen i Aarhus, kun kr 600,- inkl. frokost pr. natt!

Bestill billetter til 3.etappe, Bergen-Aarhus her!

Vi seiler om kapp med de beste skipene i verden mot Danmark og Tall Ships-avslutning i Aarhus!


I Aarhus venter en marin folkefest, der kulturopplevelsene står i kø!

Bestill billetter til 1. etappe, Aalborg-Fredrikstad, her!
!!UTSOLGT!!Bestill billetter til 2.etappe, Fredrikstad – Bergen, «Cruise in Company» her!!!UTSOLGT!! .
Bestill billetter til 3.etappe, Bergen-Aarhus her!


Å klatre i riggen er et høydepunkt for mange av medseilerne!

Er du mellom 15 og 25 år, og har tilknytning til Vestlandet? Søk om toktstipend her!

VELKOMMEN OM BORD TIL ET MINNE FOR LIVET!

Tilbake til toppen