Meny

Julekampanje på utvalgte seiltokt!

 • EN
 • Julekampanje på utvalgte seiltokt!

  JULEKAMPANJE 10% RABATT PÅ UTVALGTE TOKT! GJELDER FRA 15. NOV.- 13 JAN.! Bli med på seiltokt til spennende destinasjoner i 2020! Vi besøker fantastiske byer i Portugal, Spania, Frankrike, Nederland, Tyskland og Storbritannia. Som eneste norske store seilskip deltar Statsraad Lehmkuhl på Tall Ships Races i Sør-Europa - en unik mulighet til å kombinere seiling og soling! Med vindkraft som viktigste fremdrift er et seiltokt en svært miljøvennlig reisemåte. Ungdom mellom 15 og 25 år kan søke om toktstipend til to utvalgte turer i 2020 og få dekket opp til 30% av billettprisen! Velg en miljøvennlig, aktiv og grensesprengende reiseopplevelse i 2020! Alle kan seile med oss, vi garanterer unike øyeblikk og minner for livet.

  «Fantastisk båt og mannskap, jeg vil absolutt anbefale et tokt til alle som liker en aktiv ferie og kvalitetstid sammen med likesinnede. » Caspar Christie, medseiler sommeren 2019

  UTSOLGT: Shantytokt Bergen-Lerwick, Shetland -Bergen, 29. april-5. mai

  KUN 1 LEDIGE BILLETT! Pinsetokt: Bergen- Lerwick, Shetland – Bergen, 28. mai-2.juni

  Velkommen om bord til mobilfri sone og fellesskap på tvers av generasjoner! Denne tradisjonsrike, årlige seilasen er svært populær blant medseilere i alle aldre. Mange benytter feriedagene til å ta med seg barn og barnebarn på en spennende opplevelse til de vakre Shetlandsøyene. Uten internettdekning til havs blir mobiltelefonene lagt bort – og de fine øyeblikkene står i kø!
  Les mer om Pinsetoktet her!

  FÅ BILLETTER! Bergen – Lisboa (PT), 21. juni-2. juli 2020

  Seil til «Syden» med Statsraad Lehmkuhl – en unik mulighet til å kombinere seiling og soling! Vi kaster loss fra Bergen og setter seil mot solfylte Sør-Europa og The Tall Ship Races. Denne magiske ferden går over Nordsjøen, gjennom Den engelske kanal og over den sagnomsuste Biscayabukten mot Portugal. I 11 døgn seiler vi ute på havet, og jo lengre sør vi reiser, desto varmere blir det, (husk solkrem!) Uten internettdekning finner skipet og menneskene sin egen rytme ute på havet og fine relasjoner skapes. I Lisboa venter et yrende folkeliv og starten på årets Tall Ships Races! NB: Kun 15 ledige billetter!
  Les mer om Bergen – Lisboa her!

  UTSOLGT: The Tall Ships Races: Lisboa (PT) –Cadiz (ES), 5.-9. juli 2020

  JULEKAMPANJE 10% RABATT: Tall Ships Races: Cadiz (ES) – La Coruña (ES), 12.-24. juli 2020

  Andre etappe i Tall Ships Races 2020 blir en helt spesiell reise: Den starter som et fartsfylt kappløp, men går så direkte over i en «Cruise in Company»-etappe, der fokus flyttes over på seilopplæring, vennskap  og sosiale opplevelser. Reisen fra Cadiz til La Coruña, begge i Spania, varer i hele tolv nydelige døgn og gir deg både fart og spenneig, og rolige dager på dekk under solen. I et varmt og deilig klima stikker vi innom hyggelige gjestehavner på veien, og av Statsraad Lehmkuhls erfarne og vennlige mannskap lærer du å seile et stort seilskip. Om bord skapes minner og vennskap for livet, i et ungt og internasjonalt miljø. Velkommen om bord, dette blir et eventyr!
  Les mer om Cadiz-La Coruna her!
  Julekampanje: 10% rabatt, gjelder fra 15. nov. – 13. jan.
  Toktstipend: Ungdom mellom 15 og 25 år kan søke om stipend til Cadiz-La Coruna: Les mer om toktstipend her!


  JULEKAMPANJE 10% RABATT: Tall Ships Races: La Coruña (ES) – Dunkirk (FR), 27. juli – 6. aug.

  På den spennende tredje og siste etappen i Tall Ships Races seiler vi fra den spanske byen A Coruña og setter kursen mot Dunkirk i Frankrike. Her skal det konkurreres mot de raskeste store seilskipene i verden – og vi går som alltid for nok en seier for Statsraad Lehmkuhl! Men livet om bord er så mye mer enn bare selve regattaen. I et varmt og herlig klima har vi hele ti dager til å lære å seile, knytte vennskapsbånd med de andre medseilerne og kose oss med god mat og nydelige naturopplevelser til havs. I Dunkirk blir vi en del av den grandiose finalen på årets store spennende regatta, The Tall Ships Races 2020. Splitte min bramseil – dette gleder vi oss til!
  Les mer om La Coruna-Dunkirk her!
  Julekampanje: 10% rabatt, gjelder fra 15. nov. – 13. jan.
  Toktstipend: Ungdom mellom 15 og 25 år kan søke om stipend til La Coruna-Dunkirk: Les mer om toktstipend her!

  JULEKAMPANJE 10% RABATT: Dunkirk (FR) – Ijmuiden (NL), 9.-11. august 2020

  Etter vel overstått Tall Ships er vi klar for nye eventyr i Europa! Fra Dunkirk i Frankrike starter vi en kort, men herlig seilas gjennom den engelske kanal mot Ijmuiden i Nederland, like utenfor Amsterdam. Målet er Sail Amsterdam-festivalen, en av verdens mest populære seilskipfestivaler og årets høydepunkt for alle som er glad i i vakre seilskuter og yrende folkeliv. Her samles seilskuter fra hele verden, og Statsraad Lehmkuhl er invitert spesielt av Sail Amsterdam til å delta på festivalen. Siden skipet er leid av Sail Amsterdam, må våre medseilere gå i land i Ijmuiden, men herfra er det enkelt å ta seg de siste kilometerene inn til Amsterdam. Vårt staselige skip vekker oppsikt i alle havnene vi besøker, og hun holdes i eksepsjonelt god stand av mannskapet. Velkommen om bord!
  Les mer om Dunkirk-Ijmuiden her!
  Julekampanje: 10% rabatt, gjelder fra 15. nov. – 13. jan.

  JULEKAMPANJE 10% RABATT: Amsterdam (NL) – Bremerhaven (DE), 16.-19. august 2020

  På denne korte, men opplevelsesrike seilasen fra vakre Amsterdam seiler vi fra én storby til en annen, nærmere bestemt til nydelige Bremerhaven i Tyskland. I tre dager får du seiltrening av vårt erfarne og hyggelige mannskap og flotte naturopplevelser til havs. I Tyskland venter nok en stor festival, Sail Bremerhaven. Dette er en av verdens største seilskutefestivaler, og gir unike muligheter til å ta vakre seilskip fra hele verden i nærmere øyesyn.
  Les mer om Amsterdam-Bremerhaven her!
  Julekampanje: 10% rabatt,, gjelder fra 15. nov. – 13. jan.

  JULEKAMPANJE 10% RABATT: Bremerhaven (DE) – Bergen, 23.-26. august 2020

  Sommeren er på hell og det er på tide å seile hjemover. Og hva er vel en mer miljøvennlig returreise enn en som drives frem av vindkraft? En finere og grønnere måte å dra til Norge på, finnes ikke! Kan en lære å seile i løpet av tre dager? Ja, sier vi! Og få unike opplevelser til havs sammen med hyggelige medseilere? Det stemmer også! Vi seiler hjem med vindkraft og felles innsats. Havet venter – velkommen om bord!
  Les mer om Bremerhaven-Bergen her!

  Vil du vite mer om hvordan det er å delta på seiltokt? Les mer om livet som medseiler her!

  Vi som jobber i stiftelsen Statsraad Lehmkuhl er veldig glad i dette vakre skipet, og vil gjerne dele henne med så mange som mulig. Da bidrar vi til stiftelsens viktigste formål: Å bevare Statsraad Lehmkuhl for kommende generasjoner gjennom aktiv drift. Takk for din interesse – vi håper vi kan ønske deg velkommen om bord i 2020! 

  Tilbake til toppen