Meny

Skjærgårdsturer

 • EN
 • Skjærgårdsturer

  Velkommen om bord til skjærgårdstur med Statsraad Lehmkuhl! Ta med kolleger, venner og familie og nyt sjøutsikten fra stordekket til verdens vakreste seilskip! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet og topp musikalsk underholdning. I skipets bar tilbys et godt utvalg forfriskninger for salg. Turen varer i 4,5 timer, og tar deg med på en avslappende sjøreise i den vakre skjærgården utenfor Bergen. En kan også leie hele skipet eksklusivt.

  Kr 550,- inkl. sjømatbuffet. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00. Ombordstigning fra kl. 16:45.

  Bestill billetter til skjærgårdstur her!

  Ønsker du å leie hele skipet eksklusivt? Les mer her.

  Topp musikalsk underholdning
  På alle fjordturene underholdes du av dyktige artister som spiller live, og i sommer byr vi på også på deilige sydlandske rytmer på stordekk! Under Kubansk uke i mai kan du oppleve fantastiske «Bergen Vista Social Club», som serverer ekte latinsk musikk med masse sjarme og varme. Under Meksikansk uke i juni får vi besøk av Velazques fra Mexico. De skapte furore med en sjarmoffensiv av en konsert i Statsraaden Bar i fjor sommer, så dette gleder vi oss stort til. Du kan også oppleve kvalitetsmusikk med artister som Hungry John, Fredriksberg Jazz Ensemble og Myrna Braza. Ikke minst mønstrer selveste Pogo Pops på Statsraad Lehmkuhl for å spille konsert 31. mai! Bestill billetter til skjærågårdstur her!

  ARTISTER I MAI:
  Torsdag 16. mai: Bluescruise med «Billy & The Kid»: Hungry John og David Pavels
  Lørdag 18. mai: Kai Taule Trio – Høydepunkter fra rock, pop og soulhistorien
  Onsdag 22. mai: Bergen Vista Social Club – Kubansk uke
  Torsdag 23. mai: Bergen Vista Social Club – Kubansk uke – konsert i Statsraaden Bar, like ved skipet
  Fredag 24. mai: Bergen Vista Social Club – Kubansk uke FÅ BILLETTER!
  Lørdag 25. mai: Bergen Vista Social Club – Kubansk uke
  Onsdag 29. mai: Bergen Beat Cruise – UTSOLGT!
  Fredag 31. mai: Konserttur med Pogo Pops

  ARTISTER I JUNI:
  Onsdag 5. juni: Myrna Braza med Oh Snap! – Pop, soul og funk i skjønn forening
  Tirsdag 11. juni: Velazquez – Meksikansk uke
  Torsdag 13. juni: Velazquez – Meksikansk uke
  Fredag 14. juni: Velazquez – Meksikansk uke
  Lørdag 15. juni: Velazquez -Meksikansk uke
  Onsdag 19. juni: Fredriksberg Jazz Ensemble- Herlig tradisjonell jazz, swing og latin.
  Torsdag 20. juni: Myrna Braza med Oh Snap! – Pop, soul og funk i skjønn forening

  Bergen Vista Social Club serverer stemningsfulle latinske rytmer på skjærgårdstur med Statsraad Lehmkuhl under «Kubansk uke» i mai

  Bestill billetter til skjærgårdstur her

  Pogo Pops holder konsert om bord 31. mai. Forrige gang ble vi raskt utsolgt, så her er det førstemann til mølla!


  Byens beste musikere i én og samme trio: Kai Taule, Helge Nyheim og Daniel Birkeland serverer høydepunkter fra rock-, pop-, og soulhistorien.


  Myrna Braza/»Oh Snap», underholder om bord 5. og 20. juni. Funk-, soul-, og popslagere av ypperste klasse.

  Sjømatbuffet og alternativ mat
  Reke- og sildebuffet er inkludert i billetten, og står klar ved ombordstigning i våre to flotte «banjere» under dekk. Her er det romslig og koselig for alle som ønsker å nyte mat og drikke innendørs. I tillegg til gode reker kan en velge mellom 8-10 ulike typer sild. Vanlig tilbehør som brød, majones og sitron, er selvsagt inkludert og brød både med og uten gluten er standard. Mot et lite tillegg i pris tilbyr vi også alternative retter, (grønn salat eller speketallerken med egggerøre og potetsalat), for de som ikke ønsker sjømat. Mange av gjestene velger å ta maten med seg ut på dekk, og i frisk sjøluft ved langbord på stordekk smaker maten gjerne ekstra godt! Forfriskninger kjøper du i skipets bar til konkurransedyktige priser. Dersom værgudene ikke spiller på lag, spenner vi opp et seil over stordekk som beskytter mot eventuelle dråper.

  Din billett bidrar til å bevare Statsraad Lehmkuhl
  Statsraad Lehmkuhl er Norges største og eldste seilskip. Gjennom hele året legges det ned et betydelig arbeid med vedlikehold og oppgraderinger, og dette blir svært synlig når en kommer om bord. Hun er rett og slett et utrolig vakkert og velholdt seilskip! Statsraad Lehmkuhl er «Bergens stolthet» og en viktig del av vår kulturarv som nyter stor beundring i både inn- og utland. Hun eies av en stiftelse, og alt økonomisk overskudd går direkte tilbake til vedlikehold og drift av skipet. Stiftelsens viktigste mål er å bevare Statsraad Lehmkuhl for ettertiden. Alle som deltar på en skjærgårdstur er således med på å sikre at også kommende generasjoner får glede av Statsraad Lehmkuhl. Hjertelig velkommen til en minnerik kveld på fjorden med «Bergens stolthet»!

  Velkommen om bord til en herlig skjærgårdstur om bord på «Bergens stolthet»! Kr 550,- inkl. reke- og sildebuffet. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00. Ombordstigning fra kl. 16:45. Turen starter og avsluttes ved Bradbenken, Statsraad Lehmkuhls faste plass like ved Bryggen.

  Bestill billetter til skjærgårdstur her

  Ønsker du å leie hele skipet eksklusivt? Les mer her.

  Tilbake til toppen