Meny

Program

april

Kansellert – Shantytokt, 29. april-5. mai 2020. UTSOLGT!

Bergen - Lerwick, Shetland (UK) - Bergen. A singing ship is a happy ship! Lær å seile og synge ekte sjømannsviser i Vesterled om bord på Norges største og vakreste seilskip! Etter to spennende og lærerike døgn i Nordsjøen klapper vi syngende til kai i Lerwick, og blir en del av Shetland Folk Festival i to hyggelige døgn. Alle kan seile med oss, ingen forkunnskaper er nødvendig! Velkommen om bord til en sosial, musikalsk og spennende maritim opplevelse! Aldergrensen er 12 år, dersom du reiser med foresatte/voksne. Reiser du alene, nå du være fylt 15 år. NB: UTSOLGT! KLIKK HER FOR Å SE FILM FRA TIDLIGERE SHANTYTOKT TIL SHETLAND!

Bestill
 • Pris fra 8700,- (over 25 år) / 6960,- (12-25 år),-
 • 29/04/2020

mai

Kansellert – Skjærgårdstur torsdag 14. mai: Bergen Beat Cruise

Bergen Beat Club tar oss igjen med på en musikalsk reise til gullalderen på 50-, 60- og 70-tallet. Dyktige bergensband som «Deja Vu», «Wild Horses» og «Mersey Team» sørger for at 14. mai blir en festkveld med både beat, rock, country, soul og rythm´n blues på menyen. Bergen Beat Cruise blir alltid tidlig utsolgt, så her gjelder det å sikre seg billetter i god tid! Nyt et herlig fjordcruise med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for firmatur, blåtur eller sommerfest med vennegjengen. Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Nyt sommerkvelden ved langbord med fine folk eller på dansegulvet, på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordtur med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 14/05/2020

Kansellert – Bluescriuise fredag 15. mai: Gråblå Strenger

Velkommen om bord til Bluescruise på fjorden med Gråblå Stenger! Kveldens eminente band har på kort tid seilt opp som et av de mest populære blues- og rootsbandene på Vestlandet. På den musikalske menyen står både blues og bluesrock, sammen med egne låter og herlige klassikere fra 60- og 70 tallet. Tore Kvalvik, Trond Olsen, Bjørn Moe og Dag Bergesen sørger for topp stemning på årets eneste Bluescruise med Statsraad Lehmkuhl! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Nyt sommerkvelden ved langbord med fine folk eller på dansegulvet, på Statsraad Lehmkuhl er det god plass!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 15/05/2020

Kansellert – Skjærgårdstur 16. mai: Bergen Vista Social Club

På kveldens fjordcruise serveres det herlige kubanske/latinske rytmer fra ett av våre favorittband: Bergen Vista Social Club! Dette knalldyktige og erfarne orkesteret spiller smektende og dansevennlig latinsk musikk med masse varme og sjarme. Fra gjentatte opptredener forrige sesong vet vi at Bergen Vista + Lehmkuhl er en fantastisk match! Nyt en en herlig fjordtur med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for bedrifter, blåtur og sommerfest med vennegjengen. Kos deg med fine folk ved langbord på stordekk, eller på dansegulvet - på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjorcruise med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 16/05/2020

Kansellert- Bobler på fjorden med Ingvild Tennfjord, lørdag 16. mai kl. 11:00-14:30

Velkommen om bord til en eksklusiv boblesmaking på fjorden! Vinkjenner og journalist Ingvild Tennfjord vil lose deg gjennom en kvalitetsstige av musserende viner fra flere verdenshjørner. Velkomstdrikk, lunsj og boblende smaksprøver er inkludert i billetten, og værgudene lover å være på vår side. Velkommen om bord til en sprudlende skjærgårdstur! NB: Kun 120 plasser!

Bestill
 • Pris fra 1090,-
 • 16/05/2020

Kansellert-Skjærgårdstur onsdag 20. mai: Fredriksberg Jazz Ensemble

Nyt et herlig fjordcruise med kolleger, venner og familie til tonene av Fredriksberg Jazz Ensemble! Dette dyktige orkesteret er et kjent og kjært innslag på musikkscenen i Bergen, og et fast innslag på våre fjordturer. Melodiøse og behagelige høydepunkter fra jazzhistorien, fremført med viriositet og nydelig vokal. Passer perfekt til de maritime og historiske omgivelsene på Norges største seilskip! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Nyt sommerkvelden ved langbord med fine folk eller på dansegulvet, på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Velkommen om bord til en minneverdig sommerkveld med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 20/05/2020

Kansellert-Skjærgårdstur fredag 22. mai

Nyt et herlig fjordcruise med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for firmatur, blåtur eller sommerfest med vennegjengen. Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Nyt sommerkvelden ved langbord med fine folk eller på dansegulvet, på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordtur med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 22/05/2020

Kansellert-Skjærgårdstur lørdag 23. mai

Nyt et herlig fjordcruise med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for firmatur, blåtur eller sommerfest med vennegjengen. Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Nyt sommerkvelden ved langbord med fine folk eller på dansegulvet, på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordtur med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 22/05/2020

Kansellert – Sjørøvertur søndag 24. mai

Kle deg ut som en ekte pirat og bli med på sjørøvertur! Det skjer mye gøy om bord for barna: Vi kaprer skuten, heiser sjørøverflagget og legger ut på tokt for å finne den forsvunne skatten! Dette blir en real sjørøverfest, og vi trenger et godt mannskap, rustet for eventyr! Om bord på sjørøverskuta er det barna som er de beste piratene, men ta med mamma, pappa eller en annen voksen, gjerne i kostyme! Velkommen om bord, alle pirater! Pris: kr 345 (barn) / kr 500 (voksne) Mat er inkludert: Hotdog, skillingsbolle og is til barna, stormsuppe til de voksne. Drikke kjøpes om bord. Profesjonelle skuespillere. Avgang kl. 11:00, ankomst ca kl. 14 ved Bradbenken, nær Bryggen. Barn under 12 år må ta med egen redningsvest og ha den på under hele turen.

Bestill
 • Pris fra 345,- (barn opp til 12 år) / voksne kr 500,-
 • 24/05/2020

Shantykor på skjærgårdstur: onsdag 27. mai

A singing ship is a happy ship! I kveld samler vi tre av Bergens flotteste shantykor for en uforglemmelig tur på fjorden. Opplev Bergen Skipperforenings Shantykor, Shantykoret Cape Horn og Shantykoret Navy Vocalis i sitt rette element om bord på Norges vakreste seilskip! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken. Ombordstigning fra kl. 16:45. Nyt sommerkvelden ved langbord med fine folk eller på dansegulvet, på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på shantytur med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 27/05/2020

Kansellert – Pinsetokt, 28. mai-2. juni 2020.

Bergen - Lerwick, Shetland (UK) - Bergen. Velkommen om bord til mobilfri sone og fellesskap på tvers av generasjoner! Denne årlige seilasen er svært populær blant medseilere i alle aldre. Mange benytter feriedagene til å ta med seg barn og barnebarn på en spennende opplevelse til de vakre Shetlandsøyene. Uten internettdekning til havs blir mobiltelefonene lagt bort - og de fine øyeblikkene står i kø! På pinsetokt med Statsraad Lehmkuhl skaper du minner for livet. Aldersgrensen er 12 år, dersom du reiser med foresatte/voksne. Reiser du alene, nå du være fylt 15 år. Velkommen om bord på Norges største og vakreste seilskip! NB: UTSOLGT!

Bestill
 • Pris fra 7250,- (over 25 år) / 5800,- (12-25 år),-
 • 28/05/2020

juni

Kansellert-Skjærgårdstur onsdag 3. juni: Bergen Vista Social Club

På kveldens fjordcruise serveres det herlige kubanske/latinske rytmer fra ett av våre favorittband: Bergen Vista Social Club! Dette knalldyktige og erfarne orkesteret spiller smektende og dansevennlig latinsk musikk med masse varme og sjarme. Fra gjentatte opptredener forrige sesong vet vi at Bergen Vista + Lehmkuhl er en fantastisk match! Nyt en en herlig fjordtur med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for bedrifter, blåtur og sommerfest med vennegjengen. Kos deg med fine folk ved langbord på stordekk, eller på dansegulvet - på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjorcruise med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 03/06/2020

Kansellert-Skjærgårdstur fredag 5. juni: Bergen Vista Social Club

På kveldens fjordcruise serveres det herlige kubanske/latinske rytmer fra ett av våre favorittband: Bergen Vista Social Club! Dette knalldyktige og erfarne orkesteret spiller smektende og dansevennlig latinsk musikk med masse varme og sjarme. Fra gjentatte opptredener forrige sesong vet vi at Bergen Vista + Lehmkuhl er en fantastisk match! Nyt en en herlig fjordtur med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for bedrifter, blåtur og sommerfest med vennegjengen. Kos deg med fine folk ved langbord på stordekk, eller på dansegulvet - på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordcruise med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 05/06/2020

Kansellert-Skjærgårdstur 6. juni: Bergen Vista Social Club

På kveldens fjordcruise serveres det herlige kubanske/latinske rytmer fra ett av våre favorittband: Bergen Vista Social Club! Dette knalldyktige og erfarne orkesteret spiller smektende og dansevennlig latinsk musikk med masse varme og sjarme. Fra gjentatte opptredener forrige sesong vet vi at Bergen Vista + Lehmkuhl er en fantastisk match! Nyt en en herlig fjordtur med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for bedrifter, blåtur og sommerfest med vennegjengen. Kos deg med fine folk ved langbord på stordekk, eller på dansegulvet - på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordcruise med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 06/06/2020

Skjærgårdstur 9. juni

Nyt et herlig fjordcruise med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for firmatur, blåtur eller sommerfest med vennegjengen. Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Nyt sommerkvelden ved langbord med fine folk eller på dansegulvet, på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordtur med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 09/06/2020

Kansellert – Skjærgårdstur onsdag 10. juni: Velazquez (Mex)

Kveldens orkester er meksikanske Velazquez! Denne sprudlende sjarmbomben av et band gjorde knallsuksess om bord forrige sesong. Med sin underholdende og fengende musikk skrur de stemningen helt opp i mastene og leverer topp musikalsk underholdning på stordekk hver kveld. Nyt en en herlig fjordtur med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for bedrifter, blåtur og sommerfest med vennegjengen. Kos deg med fine folk ved langbord på stordekk, eller på dansegulvet - på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordcruise med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 10/06/2020

Kansellert Skjærgårdstur torsdag 11. juni: Velazquez

Kveldens orkester er meksikanske Velazquez! Denne sprudlende sjarmbomben av et band gjorde knallsuksess om bord forrige sesong. Med sin underholdende og fengende musikk skrur de stemningen helt opp i mastene og leverer topp musikalsk underholdning på stordekk hver kveld. Nyt en en herlig fjordtur med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for bedrifter, blåtur og sommerfest med vennegjengen. Kos deg med fine folk ved langbord på stordekk, eller på dansegulvet - på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordcruise med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 11/06/2020

Kansellert Skjærgårdstur fredag 12. juni: Velazquez

Kveldens orkester er meksikanske Velazquez! Denne sprudlende sjarmbomben av et band gjorde knallsuksess om bord forrige sesong. Med sin underholdende og fengende musikk skrur de stemningen helt opp i mastene og leverer topp musikalsk underholdning på stordekk hver kveld. Nyt en en herlig fjordtur med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for bedrifter, blåtur og sommerfest med vennegjengen. Kos deg med fine folk ved langbord på stordekk, eller på dansegulvet - på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordcruise med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 12/06/2020

Skjærgårdstur lørdag 13. juni: Velazquez

Kveldens orkester er meksikanske Velazquez! Denne sprudlende sjarmbomben av et band gjorde knallsuksess om bord forrige sesong. Med sin underholdende og fengende musikk skrur de stemningen helt opp i mastene og leverer topp musikalsk underholdning på stordekk hver kveld. Nyt en en herlig fjordtur med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for bedrifter, blåtur og sommerfest med vennegjengen. Kos deg med fine folk ved langbord på stordekk, eller på dansegulvet - på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordcruise med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 13/06/2020

Søndagsmiddag på fjorden 14. juni

Velkommen til et avslappende fjordcruise med søndagsmiddag! Her kan du nyte en smakfull og tradisjonell søndagsmiddag i nydelige, maritime omgivelser, kombinert med vakker utsikt i deilig sjøluft. Middagen består av både en kjøttrett og en fiskerett med tilbehør, og serveres som en buffet. Pølser i brød til de av barna som foretrekker det. Spis så mye du vil! Drikke kjøpes om bord. Maten nytes enten ute på dekk eller innendørs på skipets "banjer". Over stordekk kan det spennes opp et solseil som vil beskytte mot eventuelle dråper. Som gjest på Statsraad Lehmkuhl har en tilgang til store deler av skipet, så dette er en fin anledning til å ta en sightseeing på Norges største og vakreste seilskute! I løpet av turen vil skipets kaptein fortelle litt om Lehmkuhls historie og planer for fremtiden. Denne turen arrangerte vi for første gang i 2019, og det ble en stor suksess. Ta med deg venner og familie og la Statsraad Lehmkuls dyktige kokker stå for serveringen denne dagen! Hjertelig velkommen til en avstressende søndagsettermiddag helt utenom det vanlige! Avgang kl. 15:00, ankomst kl. 18:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 14:15. NB: Begrenset antall plasser!

Bestill
 • Pris fra 365,- (barn opp til 12 år) / voksne kr 565,-,-
 • 14/06/2020

Skjærgårdstur tirsdag 16. juni: Velazquez

Kveldens orkester er meksikanske Velazquez! Denne sprudlende sjarmbomben av et band gjorde knallsuksess om bord forrige sesong. Med sin underholdende og fengende musikk skrur de stemningen helt opp i mastene og leverer topp musikalsk underholdning på stordekk hver kveld. Nyt en en herlig fjordtur med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for bedrifter, blåtur og sommerfest med vennegjengen. Kos deg med fine folk ved langbord på stordekk, eller på dansegulvet - på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordcruise med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 16/06/2020

Skjærgårdstur onsdag 17. juni: Velazquez

Kveldens orkester er meksikanske Velazquez! Denne sprudlende sjarmbomben av et band gjorde knallsuksess om bord forrige sesong. Med sin underholdende og fengende musikk skrur de stemningen helt opp i mastene og leverer topp musikalsk underholdning på stordekk hver kveld. Nyt en en herlig fjordtur med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for bedrifter, blåtur og sommerfest med vennegjengen. Kos deg med fine folk ved langbord på stordekk, eller på dansegulvet - på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordcruise med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 17/06/2020

Skjærgårdstur fredag 19. juni: Velazquez

Kveldens orkester er meksikanske Velazquez! Denne sprudlende sjarmbomben av et band gjorde knallsuksess om bord forrige sesong. Med sin underholdende og fengende musikk skrur de stemningen helt opp i mastene og leverer topp musikalsk underholdning på stordekk hver kveld. Nyt en en herlig fjordtur med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for bedrifter, blåtur og sommerfest med vennegjengen. Kos deg med fine folk ved langbord på stordekk, eller på dansegulvet - på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordcruise med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 19/06/2020

Skjærgårdstur lørdag 20. juni: Velazquez

Kveldens orkester er meksikanske Velazquez! Denne sprudlende sjarmbomben av et band gjorde knallsuksess om bord forrige sesong. Med sin underholdende og fengende musikk skrur de stemningen helt opp i mastene og leverer topp musikalsk underholdning på stordekk hver kveld. Nyt en en herlig fjordtur med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for bedrifter, blåtur og sommerfest med vennegjengen. Kos deg med fine folk ved langbord på stordekk, eller på dansegulvet - på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordcruise med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 20/06/2020

Bergen – Lisboa (PT), 21. juni-2. juli 2020 – UTSOLGT!

Bergen – Lisboa (PT). Seil til "Syden" med Statsraad Lehmkuhl - en unik mulighet til å kombinere seiling og soling! Sommeren 2020 kaster vi loss fra Bergen og setter seil mot solfylte Sør-Europa og The Tall Ship Races. Ferden går over Nordsjøen, gjennom Den engelske kanal og over Biscayabukten mot Portugal. I hele 11 døgn er vi ute på havet, og jo lengre sør vi reiser, desto varmere blir det, (husk solkrem!) Det er en fantastisk opplevelse å seile så langt! Uten internettdekning finner skipet og menneskene sin egen rytme ute på havet og fine relasjoner skapes. I Lisboa venter et yrende folkeliv og starten på årets Tall Ships Races! Velkommen om bord til en unik seilas i varmt og herlig klima! Aldergrensen er 12 år, dersom du reiser med foresatte/voksne. Reiser du alene, nå du være fylt 15 år.

Bestill
 • Pris fra kr 15 950,- (over 25 år) / 12 760,- (12-25 år),-
 • 21/06/2020

juli

Tall Ships Races: Lisboa – Cadiz, 5.-9. juli 2020. UTSOLGT!

Lisboa (PT) - Cadiz (ES) Første etappe i årets store seilregatta starter fra Lisboa og tar oss til nydelige Cádiz i Spania. Statsraad Lehmkuhl er det eneste store norske seilskipet som deltar i årets Tall Ships Races, og du er garantert masse fart og spenning når vi skal konkurrere med de raskeste seilskipene i verden! I et varmt og deilig klima kan du nyte havet og lære å seile, i samspill med andre eventyrlystne mennesker fra hele verden! Som medseiler på Statsraad Lehmkuhl blir du en viktig del av mannskapet om bord. Ja, uten felles innsats er det faktisk ikke mulig å seile et så stort skip som Statsraad Lehmkuhl! Destinasjonen Cadiz kalles også “Lille Havana” på grunn av sitt yrende folkeliv og er en av verdens eldste havnebyer. Velkommen om bord til en miljøvennlig, aktiv og spennende ferie! NB: Du må være fylt 15 år for å delta i Tall Ships Races. NB: UTSOLGT!

Bestill
 • Pris fra 5800,- (over 25 år) / 4640,- (15-25 år),-
 • 05/07/2020

Kansellert Tall Ships Races: Cadiz – La Coruña, 12.-24. juli – FÅ BILLETTER!

Cádiz (ES) - La Coruña (ES). Andre etappe i Tall Ships Races 2020 blir en helt spesiell reise: Den starter som et kappløp, men går så over i en vennskapsseilas, eller "Cruise in Company"-etappe. Etter begivenhetsrike døgn i Tall Ships-byen Cadiz, stiller vi stiller på startstreken sammen med mange titalls andre seilskip fra hele verden. I tolv nydelige døgn seiler vi langs den spanske og portugisiske vestkysten i et varmt om deilig klima. På reisen til La Coruña stikker vi innom hyggelige gjestehavner. Ingen erfaring med seiling? Ikke noe problem: Statsraad Lehmkuhls erfarne og vennlige mannskap lærer deg grunnleggende ferdigheter på kort tid. I løpet av kort tid står du til rors og kanskje også entrer riggen som en ekte sjøulk! Om bord skapes minner og vennskap for livet i et ungt og internasjonalt miljø. Statsraad Lehmkuhl er det eneste store norske seilskipet som deltar i Tall Ships Races i 2020. Dette blir et eventyr - velkommen om bord! Ungdom mellom 15 og 25 kan søke om toktstipend til denne turen og få opp til 30% av billetten dekket av stipendet! NB: Få ledige billetter!

Bestill
 • Pris fra 17 400,- (over 25 år) / 13 920,- (15-25 år),-
 • 12/07/2020

Kansellert Tall Ships Races: La Coruña (ES) – Dunkirk (FR) 27. juli-6. august 2020.

La Coruña (ES) – Dunkirk (FR). På den spennende tredje- og sisteetappen i Tall Ships Races kaster vi loss fra den spanske byen A Coruña og setter kursen mot Dunkirk i Frankrike. Her skal det konkurreres mot de raskeste store seilskipene i verden - og vi går som alltid for nok en seier for Statsraad Lehmkuhl! Men livet om bord er så mye mer enn bare selve regattaen. I et varmt og herlig klima har vi hele ti dager til å lære å seile, knytte vennskapsbånd med de andre medseilerne og kose oss med god mat og nydelige naturopplevelser til havs. I Dunkirk blir vi en del av Tall Ships-festival og avrundingen av årets store internasjonale regatta. Dette gleder vi oss til! Ungdom mellom 15 og 25 år kan søke om stipend til dette toktet. NB: UTSOLGT!

Bestill
 • Pris fra 14 500,- (over 25 år) / 11 600,- (15-25 år) ,-
 • 27/07/2020

august

Dunkirk (FR) – Ijmuiden (NL), 9.-11. august 2020

Etter vel overstått Tall Ships-feiring er vi klar for nye eventyr i Europa! Fra Dunkirk i Frankrike starter vi et kort, men herlig, seilas gjennom den Engelske kanal mot Ijmuiden i Nederland, rett utenfor Amsterdam. Reisen tar to og et halvt døgn, og i løpet av denne tiden vil du få testet alle de viktige oppgavene om bord på et stort seilskip. Som medseiler blir du en viktig del av mannskapet om bord. Du deltar aktivt i skipets drift, sammen med andre hyggelige og eventyrlystne medseilere. I Amsterdam blir vi en del av den berømte Sail Amsterdam-festivalen, sammen med seilskip fra hele verden - et fantastisk skue! Fordi skipet er utleid til Sail Amsterdam avsluttes toktet i Ijmuiden, men det er lett å ta seg videre inn de vel 3 milene til Amsterdam med buss, bil eller tog. Velkommen om bord til et minne for livet! Aldergrensen er 12 år, dersom du reiser med foresatte/voksne. Reiser du alene, nå du være fylt 15 år.

Bestill
 • Pris fra 4200,- (over 25 år) / 3360,- (12-25 år),-
 • 09/08/2020

Kansellert Amsterdam (NL) – Bremerhaven (DE), 16.-19. august 2020

På denne korte, men opplevelsesrike seilasen fra vakre Amsterdam til nydelige Bremerhaven i Tyskland får du seiltrening av vårt erfarne og hyggelige mannskap. Og ja, det er fullt mulig å bli en del av et sammensveiset lag om bord på bare tre dager! I Tyskland blir vi en del av Sail Bremerhaven, en av verdens største seilskipfestivaler. Her kan du ta mange vakre seilskip i nærmere øyesyn og snakke med entusiaster fra hele verden! Aldergrensen er 12 år når en reiser sammen med foresatte/voksne, og 15 år, dersom en reiser alene. Velkommen til en annerledes og minnerik opplevelse på seiltokt med Statsraad Lehmkuhl!

Bestill
 • Pris fra 4350,- (over 25 år) / kr 3480,- (12-25 år),-
 • 16/08/2020

Kanselert Bremerhaven (DE) – Bergen, 23.-26. august 2020

Den miljøvennlige returen fra Tyskland – en finere måte å dra hjem på finnes ikke! Kan en lære å seile i løpet av tre dager? Ja, sier vi! Og få unike opplevelser til havs sammen med hyggelige medseilere? Det stemmer også! Vi seiler hjem med vindkraft og felles innsats. Havet og friheten venter - velkommen om bord!

Bestill
 • Pris fra 4350,- (over 25 år) / kr 3480,- (12-25 år),-
 • 23/08/2020

Skjærgårdstur torsdag 27. august

Nyt et herlig fjordcruise med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for firmatur, blåtur eller sommerfest med vennegjengen. Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Nyt sommerkvelden ved langbord med fine folk eller på dansegulvet, på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordtur med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 27/08/2020

Skjærgårdstur lørdag 29. august

Nyt et herlig fjordcruise med kolleger, venner og familie. Deilig sjøutsikt, frisk luft og god mat i unike, historiske omgivelser. Perfekt for firmatur, blåtur eller sommerfest med vennegjengen. Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Nyt sommerkvelden ved langbord med fine folk eller på dansegulvet, på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Velkommen om bord til en minneverdig opplevelse på fjordtur med «Bergens stolthet»!

Bestill
 • Pris fra 565,-
 • 29/08/2020

NYHET! Sensommertokt til Shetland

På grunn av rekordstort salg setter vi opp en ekstra tur til Lerwick på Shetland! Bli med på et spennende Sensommertokt til vikingøyene i vest! Hey ho, let´s go!

Bestill
 • Pris fra over 25 år: 7250,- / 12-25 år: 5800 ,-
 • 30/08/2020
Tilbake til toppen