Meny

Superbillig flyreise Lerwick – Bergen 28. juli!

En gladnyhet til alle som vil seile med Statsraad Lehmkuhl på Tall Ships Races-etappen fra Fredrikstad til Lerwick 18. - 26. juli! Nå kan du sikre deg plass hjem til Norge på dirketefly til Bergen den 28. juli! Pris: Kun 2965 kr! NB: Kun 70 plasser og kun for deltakere på Tall Ships Races!

Dette er en unik mulighet for å komme seg billig og raskt hjem til Norge etter Tall Ships-etappen fra Fredrikstad til Lerwick! For kun kr 2965,- kan du fly direkte Shetland – Bergen med bare 1 times flytid! Både pris og reisetid er vesentlig lavere enn for andre, tilsvarende reiser!

LENKE: BOOK FLYBILLETT LERWICK – BERGEN HER!

Les mer om seiltoktet Fredrikstad – Lerwick her.

NB: Dette flyet er kun for deltakere/mannskap på Tall Ships Races.

Dato: 28. juli 2023
Flyplass: Sumburgh Airport, Shetland (ca 30 minutters biltur fra Lerwick)
Avgangstid: kl. 13:00

Maks kilo bagasje: 15 kg innsjekket bagasje. I tillegg kan du ha inntil 10 kg håndbagasje.
Pris: kr 2965,- (inkl. alle avgifter)

Møt opp minst 1,5 time før avgang.
Det er ditt eget ansvar å ordne transport til flyplassen.

NB: Kun 70 plasser! Førstemann til mølla-prinsippet gjelder, så vær raskt ute om du vil sikre deg billig transport hjem etter Tall Ships Races!

LENKE: BOOK FLYBILLETT LERWICK – BERGEN/KRISTIANSAND HER!

Du kan booke overnatting om bord på Statsraad Lehmkuhl til kai i Lerwick fra 26. – 28. juli inkl. frokost, bestilles sammen med toktbilletten.

Disse to flyvningene er chartret av Arendal By TSR, som er et privat selskap basert på frivillig arbeid. Arendal er neste Tall Ships-vertshavn etter Lerwick. Det er altså ikke Statsraad Lehmkuhl som har chartret flyene. Vi har ikke noe med flyene å gjøre, bortsett fra å informere om at dette tilbudet finnes. Vi har ikke mer informasjon om avgangene enn det som står her. Vi vil likevel forsøke å besvare spørsmål om det dukker opp noen, kontakt oss på lehmkuhl@lehmkuhl.no / 55 30 17 00.

Dette er et veldig flott tilbud, det er sjeldent det dukker opp så rimelige dirketeflyvninger som dette!

Book billett til Tall Ships Races, Fredrikstad – Lerwick, her!

Tilbake til toppen