Meny

Kontakt

Kontakt

  • BESØK OSS
  • Skur 7, Bradbenken 2
  • N-5003 Bergen, Norge
  • FØLG OSS

Jobb eller frivillig hos oss

Søker du læreplass i kokkefaget?

Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl er godkjent opplæringsbedrift for kokkefaget. For mer informasjon kontakt opplæringskontoret for Hotel og Restaurantfag i Hordaland, Reisos.
Vennligst send en e-post med din kontaktinformasjon og søknad til vår administrasjonssekretær Guni Kaldestad: guni.kaldestad@lehmkuhl.no
Alle henvendelser vil bli besvart i løpet av kort tid.

Søke jobb hos oss?

Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl takker så mye for din interesse. Vi har for tiden ingen ledige stillinger på Seilskipet Statsraad Lehmkuhl, men for øvrig ønsker vi alle om bord som medseilere på våre spennende program. Du kan lese mer om dette på vår programside.

Lærling som matros, motormann eller VG3

Søker du som lærling for matros/motormann eller for VG3?
Stiftelsen Statsraad Lehmkuhl takker for at du ønsker å ha lærlingetiden din som matros/motormann om bord hos oss. Vi er medlem hos Maritimt Opplæringskontor i Haugesund (Maropp) og ber derfor om at alle henvendelser vedrørende læreplasser sendes via disse. Tilsvarende skal alle VG 3 henvendelser gå via Fagopplæringskontoret i fylkeskommunen. Vi vil ikke ha anledning til å svare deg direkte på slike henvendelser.

Tilbake til toppen