Meny

Statsraaden Bar&Reception

 • EN
 • Statsraaden Bar&Reception

  Har uterservering til og med om vinteren

  Statsraaden Bar har på kort tid seilt opp som en av byens mest spennende konsertsteder, den har byens fineste utsikt og serverer god kaffe og et bredt utvalg av drikke.

  Utvalgte konserter med forhåndssalg:

  Se ellers facebook

  Statsraaden Bar & Reception serverer god kaffe og et bredt utvalg av drikke med spesialitet innen rom. Vi har fokusert på veldig god akustikk når vi bygde plassen, har en flott scene i nydelige og romslige lokaler med god takhøyde. Sett deg ved ett av de store panoramavinduene og nyt den beste utsikten over byen. På fine sommerdager kan du sitte ved vannkanten med noe godt i glasset og glede deg over utsikten over både Vågen, Fløyen og Ulriken. Er du heldig får du selveste Statsraad Lehmkuhl liggende til kai et par meter fra deg. På kvelden er det regelmessig konserter, quiz og foredrag.

  Vårt mål er å skape en møteplass der både unge, gamle, sjørøvere, politikere, punkere, næringsliv og akademia kan møtes for å nyte god musikk, og utveksle erfaringer. I tillegg skal Seilskipet Statsraad Lehmkuhl være mer tilgjengelig for byens befolkning og at Statsraaden alltid har en plass i byen, selv når den ekte Statsraaden er ute på tokt.

  «Hver krone som blir brukt i baren går til videre drift av Statsraad Lehmkuhl og vårt største ønske er selvsagt at du blir fristet til å seile med Statsraad Lehmkuhl i fremtiden.»

   

  Vårt mål med denne plassen er å gjøre Statsraaden mer tilgjengelig og at Statsraaden alltid skal være i byen, selv når den ekte Statsraaden er ute på tokt. I tillegg er målet å skape flere inntektsbringende aktiviteter til skipet.

  Åpningstider
  Mandag 11:00-24:00
  Tirsdag 11:00-24:00
  Onsdag 11:00-24:00
  Torsdag 11:00-01:00
  Fredag 11:00-01:00
  Lørdag 11:00-01:00
  Søndag 11:00-24:00

  Vi har arrangert foredrag, konserter og debatter. Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl har lang erfaring med å  forskjellige arrangement alt fra store festivaler med flere tusen besøkende til små møter med få deltakere, som gir oss et tilsvarende stort nettverk og kompetanse. Gjerne ta kontakt for å se på mulighetene.

  Adresse:
  Bradbenken 2, Skur 7
  5003 Bergen
  For mer informasjon eller bookinger kontakt:
  55301700
  lehmkuhl@lehmkuhl.no

  Tilbake til toppen