Meny

Statsraaden Bar&Reception

 • EN
 • Statsraaden Bar&Reception

  Velkommen til Statsraaden Bar like ved Bryggen!

  I vakre lokaler får du byens fineste utsikt, spennende konserter, hyggelige folk, gode vafler og et bredt utvalg drikke. Baren eies og driftes av Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl, og alt overskudd går direkte til skipet. Et kjøp i baren er altså en støtte til Statsraad Lehmkuhl!

  Se alle våre arrangementer på Facebook! 

  Kjøp billetter til utvalgte konserter her:

  «Det er mange måter å bidra til vedlikehold av Statsraad Lehmkuhl. En særdeles hyggelig måte er å bruke baren, der hvert kjøp er en støtte til skipet!»

  ÅPNINGSTIDER:
  Mandag 11:00-24:00
  Tirsdag 11:00-24:00
  Onsdag 11:00-24:00
  Torsdag 11:00-01:00
  Fredag 11:00-01:00
  Lørdag 11:00-01:00
  Søndag 12:00-24:00


  KONTAKT: 55301700 / lehmkuhl@lehmkuhl.no
  Adr.: Bradbenken 2, Skur 7, 5003 Bergen  Statsraaden Bar ligger i vakre lokaler på Bradbenken ytterst på Bryggen. Gjennom store panoramavinduer kan du nyte et godt utvalg drikke og byens flotteste utsikt innover Vågen og byfjellene! Baren eies og driftes av Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl, og alt overskudd går direkte til skipet.


  Om sommeren er uteserveringen vår en av byens mest populære. Vi holder terrassen åpen også i kaldere årstider – så sant været tillater det!

  Interiøret har et maritimt preg, og flere elementer er hentet fra Bergens stolthet. Bardisken er også klinket på samme måte som skroget til Statsraad Lehmkuhl.

  EN PLASS FOR ALLE
  I Statsraaden Bar er det avslappet atmosfære og høyt under taket, bokstavelig talt. Dette skal være en plass for alle! Her kan det være statsministere og punkband innom på samme dag.


  Vårt mål er å skape en møteplass der både unge og gamle, sjørøvere, politikere, studenter og arbeidsfolk, næringsliv og akademia kan møtes for en hyggelig prat, utveksle erfaringer og nyte god musikk.

  FANTASTISK AKUSTIKK
  Under oppussingen av lokalet ble hele taket åpnet opp. Resultatet ble et rom med fantastisk akustikk. Siden oppstarten for få år siden har Statsraaden Bar seilt opp som en av de mest spennende konsertscenene i Bergen.


  Her spilles det flere konserter hver uke, og mange band ønsker å holde konsertene sine her, både på grunn av akustikken og den spesielle atmosfæren.

  I tillegg til konserter arrangeres det også fast quiz hver tirsdag og One Ocean Science Bar med spennende foredrag den siste torsdagen i hver måned.

  Se alle våre arrangementer på Facebook! 

  & nbsp;
  BYENS FLOTTESTE MØTEROM
  Statsraaden Bar Reception er også velegnet til foredrag, frokostmøter og jobb-treff, og har blitt et populært sted for lag, organisasjoner og bedrifter som ønsker en vakker og annerledes ramme rundt sitt arrangement.


  Vi kan også tilby byens flotteste møterom: Kapteinsalongen! Den er innredet identisk med kapteinsalongen, noe som skaper en helt spesiell og autentisk stemning!

  EN BIT AV SKIPET I BERGEN
  For oss i stiftelsen er det ikke minst viktig å gjøre Statsraad Lehmkuhl mer tilgjengelig for publikum – også når hun ikke er i Bergen. Med Statsraaden Bar & Reception er en bit av Lehmkuhl alltid til stede i byen!

  Både skipet og Statsraaden Bar eies og driftes av Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl.Foto: Isak Okkenhaug

  Ønsker du å benytte lokalene våre til konserter, foredrag eller andre arrangementer? Kontakt oss gjerne!

  55301700 / lehmkuhl@lehmkuhl.no
  Adr.: Bradbenken 2, Skur 7, 5003 Bergen

  Tilbake til toppen