Meny

Statsraaden Bar&Reception

 • EN
 • Statsraaden Bar&Reception

  Den fineste baren i byen

  Statsraaden Bar & Reception serverer god kaffe og et bredt utvalg av drikke med spesialitet innen rom. Vi har i tillegg bygget en flott scene i nydelige akustiske lokaler og vil by på både konserter, quiz og foredrag i tiden fremover. Det er mulig å leie større eller mindre deler av lokalene til egne arrangement.Vi har den beste utsikten over byen hvor du kan sitte ved vannkanten med noe godt i glasset og nyte utsikten over både Vågen, Fløyen og Ulriken. Er du heldig får du selveste Statsraad Lehmkuhl liggende til kai et par meter fra deg.

  Vårt mål med denne plassen er å gjøre Statsraaden mer tilgjengelig og at Statsraaden alltid skal være i byen, selv når den ekte Statsraaden er ute på tokt. I tillegg er målet å skape flere inntektsbringende aktiviteter til skipet. .

  Åpningstider
  Mandag 10:00-16:00
  Tirsdag 10:00-00:00
  Onsdag 10:00-00:00
  Torsdag 10:00-01:00
  Fredag 10:00-01:00
  Lørdag 11:00-01:00
  Søndag 13:00-00:00

  «Hver krone som blir brukt i baren går til videre drift av Statsraad Lehmkuhl og vårt største ønske er selvsagt at du blir fristet til å seile med Statsraad Lehmkuhl i fremtiden.»

  Vi har iløpet av de siste månedene arrangert foredrag, bursdagfeiringer, konserter og debatter. Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl har lang erfaring med å  forskjellige arrangement alt fra store festivaler med flere tusen besøkende til små møter med få deltakere, som gir oss et tilsvarende stort nettverk og kompetanse. Gjerne ta kontakt for å se på mulighetene.

  Adresse:
  Bradbenken 2, Skur 7
  5003 Bergen
  For mer informasjon eller bookinger kontakt:
  55301700
  lehmkuhl@lehmkuhl.no

  Tilbake til toppen