Meny

Livet om bord

Livet om bord

Livet om bord på en stor seilskute er noe helt utenom det vanlige! Her kan du lese mer om de unike opplevelsene som venter deg om bord på Norges største, eldste og best bevarte seilskip.

Seiltokt

Et seiltokt med Statsraad Lehmkuhl er langt mer enn en ordinær ferie! Som medseiler blir du en aktiv del av besetningen om bord. Her går samhold, sjømannskap og naturopplevelser hånd i hånd. Vær med og sette seil, stå utkikk, styr skuta, lær navigasjon og klatre i riggen - om du tør! Vi kan ikke love deg en avslappende luksusferie, men vi garanterer at denne turen, den glemmer du aldri!

Les mer

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om seiltoktene våre. Ta gjerne kontakt hvis det er noe annet du lurer på, vi vil gjerne høre fra deg! E-post: lehmkuhl@lehmkuhl.no. Telefon: 55 30 17 00.

Les mer

Søk om toktstipend!

Alle mellom 15 og 25 år kan søke om toktstipend. Sommeren 2020 er det to utvalgte tokt du kan søke stipend til: Cadiz-La Coruna og La Coruna-Dunkirk, begge etapper i Tall Ships Races. Stipendordningen skal bidra til at flest mulig unge får oppleve livet til sjøs om bord på et stort seilskip. Stipendet kan dekke inntil 40% av billettprisen. Du kan søke om stipend uavhengig av hvem du reiser sammen med. Vi legger stor vekt på en god begrunnelse for at nettopp DU skal tildeles stipend. Dersom du får innvilget stipend, regnes påmeldingen som bindende. Velkommen om bord!

Les mer
Tilbake til toppen