Meny

Livet om bord

Livet om bord

Livet om bord på en stor seilskute er noe helt utenom det vanlige! Her kan du lese mer om de unike opplevelsene som venter deg om bord på Norges største, eldste og best bevarte seilskip.

Seiltokt

Et seiltokt med Statsraad Lehmkuhl er langt mer enn en ordinær ferie! Som medseiler blir du en aktiv del av besetningen om bord. Her går samhold, sjømannskap og naturopplevelser hånd i hånd. Vær med og sette seil, stå utkikk, styr skuta, lær navigasjon og klatre i riggen - om du tør! Vi kan ikke love deg en avslappende luksusferie, men vi garanterer at denne turen, den glemmer du aldri!

Les mer

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om seiltoktene våre. Ta gjerne kontakt hvis det er noe annet du lurer på, vi vil gjerne høre fra deg! E-post: lehmkuhl@lehmkuhl.no. Telefon: 55 30 17 00.

Les mer

Søk om toktstipend!

Alle mellom 15 og 25 år kan søke om toktstipend. Stipendordningen skal bidra til at flest mulig unge får oppleve livet til sjøs om bord på et stort seilskip. Sesongene 2021-2023 er det kun ett tokt du kan søke stipend til: Atlanterhavskryssingen fra Las Palmas til Curaçao i Karibia, 4. oktober - 4. november 2021. Stipendet kan dekke inntil kr 10 000,- av billettprisen. Du kan søke om stipend uavhengig av hvem du reiser sammen med. Vi legger stor vekt på en god begrunnelse for at nettopp DU skal tildeles stipend. Dersom du får innvilget stipend, regnes påmeldingen som bindende. Velkommen om bord!

Les mer

Skjærgårdsturer

Nyt et herlig fjordcruise med kolleger, venner og familie. Unike omgivelser og flott utsikt. Perfekt for firmatur og blåtur. Reke-og sildebuffet Live musikk.

Les mer
Tilbake til toppen