Meny

Livet om bord

Livet om bord

Livet og opplevelsene på en stor seilskute er noe helt utenom det vanlige! Her har vi samlet mye informasjon om hvilke opplevelser som venter deg om bord på Norges største, eldste og best bevarte seilskip!

Seiltokt

Et seiltokt med Statsraad Lehmkuhl er langt mer enn en ordinær ferie! Som medseiler blir du en aktiv del av besetningen om bord. Her går samhold, sjømannskap og naturopplevelser hånd i hånd. Vær med og sette seil, stå utkikk, styr skuta, lær navigasjon og klatre i riggen - om du tør! Vi kan ikke love deg en avslappende luksusferie, men vi garanterer at denne turen, den glemmer du aldri!

Les mer

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om seiltoktene våre. Ta gjerne kontakt hvis det er noe annet du lurer på, vi vil gjerne høre fra deg! E-post: lehmkuhl@lehmkuhl.no. Telefon: 55 30 17 00.

Les mer

Søk om toktstipend!

Alle mellom 15 og 25 år som vil dra på tokt med Statsraad Lehmkuhl kan søke om toktstipend. Stipendordningen skal bidra til at flest mulig unge får oppleve livet til sjøs om bord på et stort seilskip. Beløpet kan dekke inntil halvparten av toktprisen. Du kan søke om stipend uavhengig av hvem du reiser sammen med. Vi legger stor vekt på en god begrunnelse for at nettopp DU skal tildeles stipend. Dersom du får innvilget toktstipend, regnes påmeldingen som bindende. Velkommen om bord!

Les mer

Seiltokt i 2020

Bli med på seiltokt til spennende destinasjoner i 2020! Vi besøker fantastiske byer i Portugal, Spania, Frankrike, Nederland, Tyskland og Storbritannia. Med vindkraft som viktigste fremdrift er et seiltokt en svært miljøvennlig reisemåte. Velg en grønn, aktiv og grensesprengende ferie i 2020! Alle kan seile med oss, vi garanterer unike opplevelser og minner for livet!

Les mer
Tilbake til toppen