Meny

Livet om bord

Livet om bord

Livet om bord på en stor seilskute er noe helt utenom det vanlige! Her kan du lese mer om de unike opplevelsene som venter deg om bord på Norges største, eldste og best bevarte seilskip.

Seiltokt

Et seiltokt med Statsraad Lehmkuhl er langt mer enn en ordinær ferie! Som medseiler blir du en aktiv del av besetningen om bord. Her går samhold, sjømannskap og naturopplevelser hånd i hånd. Vær med og sette seil, stå utkikk, styr skuta, lær navigasjon og klatre i riggen - om du tør! Vi kan ikke love deg en avslappende luksusferie, men vi garanterer at denne turen, den glemmer du aldri!

Les mer

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om seiltoktene våre. Ta gjerne kontakt hvis det er noe annet du lurer på, vi vil gjerne høre fra deg! E-post: lehmkuhl@lehmkuhl.no. Telefon: 55 30 17 00.

Les mer

Søk om toktstipend!

Les mer

Skjærgårdsturer

Våren 2023 er Statsraad Lehmkuhl endelig tilbake i Bergen etter nesten to år på jordomseiling! Vi er svært glade for å igjen kunne invitere gamle og nye venner om bord på flotte fjordturer i den bergenske skjærgården. Nyt sommerkvelden og nydelig sjøutsikt i unike, historiske omgivelser på stordekket til Norges største og vakreste seilskute! God mat og topp livemusikk er inkludert i billetten. Velkommen om bord til en avslappende og stemningsfull kveld på fjorden med "Bergens stolthet"!

Les mer

Reisevilkår

Les mer
Tilbake til toppen