Meny

Livet om bord

Livet om bord

Livet om bord på en stor seilskute er noe helt utenom det vanlige! Her kan du lese mer om de unike opplevelsene som venter deg om bord på Norges største, eldste og best bevarte seilskip.

Seiltokt

Et seiltokt med Statsraad Lehmkuhl er langt mer enn en ordinær ferie! Som medseiler blir du en aktiv del av besetningen om bord. Her går samhold, sjømannskap og naturopplevelser hånd i hånd. Vær med og sette seil, stå utkikk, styr skuta, lær navigasjon og klatre i riggen - om du tør! Vi kan ikke love deg en avslappende luksusferie, men vi garanterer at denne turen, den glemmer du aldri!

Les mer

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene om seiltoktene våre. Ta gjerne kontakt hvis det er noe annet du lurer på, vi vil gjerne høre fra deg! E-post: lehmkuhl@lehmkuhl.no. Telefon: 55 30 17 00.

Les mer

Søk om toktstipend til Palau-Yokohama!

Les mer

Skjærgårdsturer

På grunn av hensyn til smittevern mot Covid-19 må Statsraad Lehmkuhl dessverre kansellere årets skjærgårdsturer. Alle gjestene som skulle vært med oss på fjordtur i denne perioden er kontaktet og vil få refundert billettene. Vi beklager kanselleringen på det sterkeste og satser på at vi kan invitere til nye skjærgårdsturer når skipet er tilbake fra jordomseilingen One Ocean Expedition i april, 2023. Stiftelsen ønsker alle en god sommer og håper dere vil følge oss på NRK i sommer, når Statsraad Lehmkuhl blir "Sommerskuta" med daglige sendinger på NRK1 og NRK2 fra 6. juli.

Les mer
Tilbake til toppen