Meny

Om oss

Om oss

Statsraad Lehmkuhl er et av verdens største, eldste og vakreste seilskip. Vi tilbyr unike opplevelser til sjøs i form av spennende seiltokt, idylliske skjærgårdsturer og historiske seminar- og møtefasiliteter.  Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl administrerer og driver både Seilskipet Statsraad Lehmkuhl og Statsraaden Bar & Reception. Velkommen om bord på «Bergens stolthet»!

Historien om Norges største seilskip

Historien til Statsraad Lehmkuhl er en spennende beretning om et seilskip som har overlevd to verdenskriger, utdannet tusenvis av sjøfolk, og som i dag er i helårsdrift med seilaser og aktiviteter i inn- og utland. Les den spennende historien om Norges største seilskip her!

Les mer

Administrasjon

Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl har en administrasjon på land med 6 ansatte. Kontoret på Bradbenken er åpent alle hverdager mellom kl. 09:00 - 12:00. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller tilbakemeldinger omkring skipet og Statsraaden Bar. Vi vil gjerne høre fra deg!

Les mer

Kontakt

Åpningstider kontor: Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.00

Les mer

Mannskap

Les mer

Venneforeningen

Den aller største belønningen med å være medlem av Seilskipet Statsraad Lehmkuhls Venner, er vissheten om at skipet bevares for kommende generasjoner. Som medlem bidrar du til å sikre at Bergen og Norge fortsatt kan være stolte av å ha et av verdens største, eldste og best bevarte seilskip.

Les mer

Våre samarbeidspartnere

Les mer
Tilbake til toppen