Meny

Om oss

Om oss

Statsraad Lehmkuhl er et av verdens største, eldste og vakreste seilskip. Vi tilbyr unike opplevelser til sjøs i form av spennende seiltokt, idylliske skjærgårdsturer og historiske seminar- og møtefasiliteter.  Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl administrerer og driver både Seilskipet Statsraad Lehmkuhl og Statsraaden Bar & Reception. Velkommen om bord på «Bergens stolthet»!

Historien

Historien til Statsraad Lehmkuhl er en spennende beretning om et seilskip som har overlevd to verdenskriger, utdannet tusenvis av sjøfolk, og som i dag er i helårsdrift med seilaser og aktiviteter i inn- og utland gjennom hele året.

Les mer

Galleri

Her finner du et utvalg bilder av skipet. Presse og andre interesserte kan kontakte oss på lehmkuhl@lehmkuhl.no / 55 30 17 00 for flere bilder.

Les mer

Administrasjon

Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl har en administrasjon på land med 6 ansatte. Kontoret på Bradbenken er åpent alle hverdager mellom kl. 09:00 - 12:00. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller tilbakemeldinger omkring skipet og Statsraaden Bar. Vi vil gjerne høre fra deg!

Les mer

Kontakt

Åpningstider kontor: Mandag - fredag kl. 08.30 - 16.00

Les mer

Mannskap

Les mer

Venneforeningen

Den aller største belønningen med å være medlem av Seilskipet Statsraad Lehmkuhls Venner, er vissheten om at skipet bevares for kommende generasjoner. Som medlem bidrar du til å sikre at Bergen og Norge fortsatt kan være stolte av å ha et av verdens største, eldste og best bevarte seilskip.

Les mer

Sponsorer og samarbeidspartnere

Les mer
Tilbake til toppen