Meny

Søk stipend

 • EN
 • Søk stipend

  SØK STIPEND

  NB! Søk stipend før du betaler toktet! Alle ungdommer som er fra eller holder til på Vestlandet mellom 15-25 år kan søke om stipend hos Stiftelsen Statsraad Lehmkuhl. Stipendbeløpet kan dekke inntil halvparten av toktprisen. Uavhengig av om du reiser med din familie, venner eller alene, kan du søke om støtte til din reise. Vi ønsker at så mange som mulig får muligheten til å oppleve vårt fantastiske seilskip i aksjon.

  Ungdom mellom 15 og 25 år fra Vestlandet eller som holder til på Vestlandet kan søke om stipend på utvalgte tokt. Viktig at du søker før du bestiller tokt.

  En reise med Statsraad Lehmkuhl er spesielt egnet for ungdommer og det er stort læringsutbytte å være med på seiltokt. Du lærer deg å ta ansvar for deg selv og andre, utfordrer deg i trygge rammer gjennom for eksempel riggklatring og ikke minst får du oppleve det fantastiske fellesskapet om bord på et skip. I tillegg får du nye venner fra hele verden. Som alle gode erfaringer er det vanskelig å forklare, men det må oppleves. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med på tokt med Statsraad Lehmkuhl, alt du trenger å vite, lærer du om bord av vårt profesjonelle mannskap.

  Når du har sendt inn søknaden blir den behandlet få fort som mulig, men vær oppmerksom på at det i høysesongen mai/juni kan ta noen dager før du får svar. Etter innvilget søknad vil du få til sent en ordrebekreftelse med betalingsinformasjon. Merk at det er bindende påmelding dersom du får innvilget stipend.

  Tilbake til toppen