Meny

Søk om toktstipend til Palau-Yokohama!

 • EN
 • Søk om toktstipend til Palau-Yokohama!

  KLIKK HER FOR Å SØKE STIPEND!

  Alle mellom 15 og 25 år kan søke om toktstipend hos Statsraad Lehmkuhl. Under One Ocean Expedition kan du søke om stipend til Palau-Yokohama, 27. august - 12. september 2022. Stipendet er på kr 10 000,-. Dersom du får innvilget stipend, regnes påmeldingen som bindende. Velkommen om bord!

  Gøy på seiltokt med Statsraad Lehmkuhl! Ungdom mellom 15 og 25 år kan søke om toktstipend. Stipendbeløpet trekkes direkte fra billettprisen, og du betaler restbeløpet. Vi retter en stor takk til Stiftelsen Uni, som har gjort stipendordningen mulig.

  Alle mellom 15 og 25 år kan søke om toktstipend hos Statsraad Lehmkuhl, og vi oppfordrer ungdommer fra Vestlandet om å søke. Stipendet er på kr 10 000,-. Under One Ocean Expedition, som varer til april 2023, kan du søke om stipend til Palau-Yokohama, 27. august – 12. september 2022. 

  Jordomseilingen One Ocean Expedition skal skape oppmerksomhet og dele kunnskap om havets viktige rolle for vår felles, bærekraftige fremtid. Ditt engasjement for havet og dine tanker omkring hvordan du selv kan bidra, vil derfor ha betydning for søknaden din.

  Du kan søke uavhengig av hvem du reiser sammen med.

  NB: Dersom du får innvilget stipend, regnes dette som en bindende påmelding til toktet! 

  Stipendbeløpet trekkes direkte fra billettprisen, og får du tilsendt en bekreftelse med faktura på restbeløpet.

  For Palau-Yokohama betyr det at vi trekker kr 10 000,- fra billettprisen på kr 19 200,-., dersom søknaden bli innvilget.

  Les våre reisevillkår FØR du søker stipend!

  Aldersgrense

  Ungdom mellom 15 og 17 år må reise i følge med en voksen verge. Én person kan være verge for inntil to personer, der minst én av disse to er barnet til vergen. For å reise alene må du være fylt 18 år.

  Svar på søknad
  Vi behandler søknaden din så raskt som mulig, men det kan ta noen uker før du får svar.

  Søk om toktstipend her! 

  En annerledes og aktiv ferie
  Et seiltokt med Statsraad Lehmkuhl er en unik og aktiv form for ferie, og er ekstra godt egnet for ungdommer. I tillegg til trygg og god seilopplæring av vårt vennlige mannskap, lærer en å ta ansvar for seg selv og for andre. En kan utfordre seg selv under trygge rammer gjennom for eksempel riggklatring, og ikke minst får en ta del i det fantastiske fellesskapet som oppstår om bord på et seilskip. Vi har folk fra alle verdenshjørner om bord, og ofte knyttes det vennskapsbånd som en beholder lenge. Systemet med vaktlag fordrer at alle møter opp i riktig tid og tar sin del av oppgavene, og det er også nyttig lærdom.


  Fellesskap og vennskap på seiltokt med Statsraad Lehmkuhl.

  Trenger ingen forkunnskaper
  En trenger ingen erfaring med seiling for å dra på tokt med Statsraad Lehmkuhl. Vårt erfarne og hyggelige mannskap lærer deg grunnleggende ferdigheter straks du kommer om bord. I starten kan kanskje alt det nye virke litt overveldende, men etter kun kort tid blir du tryggere.

  Det er en herlig opplevelse å mestre stadig flere av oppgavene om bord. Og mestringsfølelsen en oppnår på et seilskip er helt unik. Delvis fordi en må utfordre seg selv, delvis på grunn av de ekstraordinære omgivelsene, me kanskje mest fordi en må jobbe sammen som et lag på Norges største seilskute. Alle støtter hverandre og hjelper hverandre fram. Etter kun en dag eller to er det fantastisk å se hvordan ungdommene vokser med oppgavene.


  Fantastiske naturopplevelser venter!

   


  For mange er høydepunktet å klatre i riggen, men kun hvis du vil! 

  Les våre reisevillkår FØR du søker stipend!

  Søk om toktstipend her! 

  Velkommen om bord til en aktiv og opplevelsesrik reise! Hoy!

  Les mer om livet om bord her!

  «En kan utfordre seg selv under trygge rammer. Ikke minst får en ta del i det fantastiske fellesskapet som oppstår om bord på et seilskip.»
  Tilbake til toppen