Meny

Statsraad Lehmkuhl kansellerer tokt og skjærgårdsturer frem til 26.08.20

COVID 19 rammer Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl hardt. Situasjonen fremover er usikker og uoversiktlig – især for den virksomheten vi representerer med seiltokt og skjærgårdsturer som medfører at folk er tett på hverandre.

Statsraad Lehmkuhl kansellerer alle tokt og skjærgårdsturer frem til 26.08.20

Det er derfor med virkelig tungt hjerte vi må meddele at Statsraad Lehmkuhl, som følger av COVID 19, kansellerer alle tokt og skjærgårdsturer fra april til 26.08.20 Vi er utrolig lei for dette, men håper på forståelse for avgjørelsen – det er for felles beste. Alle medseilere og kunder som skulle vært med oss i denne perioden vil bli kontaktet om kort tid.

Vi er utrolig lei for dette, men håper på forståelse for avgjørelsen – det er for felles beste. Det blir krevende tider i vente, men vi skal komme oss gjennom dette og setter alle kluter til.
Hva skal skipet gjøre i denne perioden:
Alt så ut til at 2020 kom til å bli tidenes sesong for Stiftelsene, med flere utsolgte tokt enn noen sinne. Kanselleringene medfører derfor store inntektstap for Stiftelsen, men helsen er viktigst og vi må gjøre de grep som kreves.
Vi har måtte permittere mesteparten av mannskap om bord og administrasjon på kontor. Men, istedenfor å gå i opplag vil vi gå i verft og fremskynde vedlikeholdsarbeidet som skulle blitt gjort kommende høst – og på den måten også bidra med vårt til å holde samfunnsmaskineriet i gang.

Om du er glad i Statsraad Lehmkuhl så oppfordrer vi deg herved til å bli medlem i Venneforeningen – skipet vil trenge venner som aldri før i månedene som kommer.

BLI MEDLEM DU OGSÅ

Fremtiden er umulig å spå, men en ting er sikkert: Stiftelsen skal håndtere de utfordringer som kommer på best mulig måte. Denne stormen skal ris av – Hold fast og hold ut! Vi gleder oss til å se deg om bord igjen så snart situasjonen har bedret seg.

På vegne av Stiftelsen Seilskipet Statsraad Lehmkuhl,
Haakon Vatle
Direktør

PS: Vi jobber med redusert bemanning på kontoret og håper på forståelse for noe lengre responstid i dagene som kommer.

Tilbake til toppen