Meny

Skjærgårdsturer

 • EN
 • Skjærgårdsturer

  Perfekt for sommerfesten med kolleger og venner

  Nyt sommerkvelden med et avslappende fjordcruise i historiske maritime omgivelser! Sjøutsikt, god plass og frisk luft på stordekket til "Bergens stolthet". Reke- og sildebuffet og topp live musikalsk underholdning er inkludert i billetten. Velkommen om bord til en herlig skjærgårdstur med Norges største, eldste og vakreste seilskip! Kun to datoer 27. august og 29. August.

  Nyt sommerkvelden med et avslappende fjordcruise i historiske maritime omgivelser! Sjøutsikt, god plass og frisk luft på stordekket til «Bergens stolthet». Reke- og sildebuffet og topp live musikalsk underholdning er inkludert i billetten. Velkommen om bord til en herlig skjærgårdstur med Norges største, eldste og vakreste seilskip!

  KLIKK HER FOR BILLETTBESTILLING!

  • Varighet: 4,5 timer
  • Avgang kl. 17:30. Ombordstigning fra kl. 16:45.
  • Ankomst kl. 22:00.
  • Pris: kr 565,-, inkludert reke- og sildebuffet

  Kontakt oss gjerne om du har spørsmål! lehmkuhl@lehmkuhl.no. eller telefon: 55 30 17 00

  • Sentral plassering på Bradbenken like ved Bryggen
  • Kapasitet: 360 gjester
  • God plass både ute og inne
  • To barer med et godt utvalg drikkevarer
  • Mulighet for bonger (forhåndsbestilles)
  • Live orkester av høy kvalitet på alle turer
  • Unike og vakre omgivelser
  • Vennlige servitører og mannskap
  • Avslappet, maritim stemning
  • Ved utrygt vær spennes et solseil over hele stordekk


  Venninnegjengen på tur med Statsraad Lehmkuhl!

  LEDIGE FJORDTURER I 2020:

  August

  Lørdag 29. august

  Leie hele skipet? Les mer her

  Vi tar ofte imot gruppebestillinger fra bedrifter og organisasjoner, kontakt oss på: lehmkuhl@lehmkuhl.no. / 55 30 17 00.


  Kaptein Marcus Seidl med mannskap tar imot gjestene med et smil.

  Allerede når skipet legger fra kai kommer følelsen av at dette blir en opplevelse utenom det vanlige. Kombinasjonen av å være ute på sjøen en lys sommerkveld og de vakre, historiske omgivelsene på Statsraad Lehmkuhl skaper alltid en fin stemning om bord. En kan kose seg med god mat, nyte utsikten ved rekka med forfriskende drikke og gjerne teste dansefoten til god livemusikk.

  En enkel, men velsmakende, reke- og sildebuffet står klar ved ombordstigning: Gode reker og 8-10 ulike typer sild, sammen med majones, sitron og ulike typer brød, også glutenfritt. Det er mulig å bestille alternativ mat, mot et tillegg på kr 50,- per gjest. Her tilbyr vi to alternativer: speketallerken eller en grønn salat.

  Ved fare for regn spennes et solseil over stordekket, da kan en sitte ute selv om det skulle komme noen dråper. I skipets to barer tilbys et godt utvalg forfriskninger til konkurransedyktige priser.

  Gjestene våre har fri tilgang til store deler av skipet, og mange benytter anledningen til en liten «sightseeing» på en av verdens største, eldste og best bevarte seilskuter i operativ drift.

  Før og etter turen er dere hjertelig velkommen til et hyggelig besøk i vår egen «Statsraaden Bar», like ved skipet.

  KLIKK HER FOR BILLETTBESTILLING!

  Om orkestrene
  Bergen Vista Social Club serverer varme, eksotiske kubansk/latinske rytmer, så dette er virkelig musikk å se fram til! Bandet består av knallgode erfarne musikere fra Kuba og Norge som nærmest satte fyr på dansegulvet under Tall Ships Races i fjor. Om du velger å nyte Bergen Vista Social Club som bakgrunnsmusikk eller som dansemusikk er helt opp til deg. Vi garanterer uansett at denne deilige musikken passer som hånd i hanske i maritime omgivelser.

  Bergen Vista Social Club spiller 16. mai, 3. juni, 5. juni og 6. juni

  Velazquez er kanskje et ukjent band for mange, men for alle som opplevde dem forrige sesong vil det være et gledelig gjensyn. Denne sjarmbomben av et band skapte furore da de spilte om bord i fjor. Det er derfor ikke uten grunn at de er invitert fra Mexico for å spille hos oss to uker i strekk denne sesongen. Vi gleder oss stort til å oppleve dem igjen!
  Meksikansk fiesta med Velazquez i juni!

  Fredriksberg Jazz Ensemble er et kjent og kjært innslag på musikkscenen i Bergen, og et fast innslag på våre fjordturer. Melodiøse og behagelige høydepunkter fra jazzhistorien, fremført med viriositet og nydelig vokal. Passer perfekt til skipets maritime og historiske omgivelser.

  Fredriksberg Jazz Ensemble spiller onsdag 20. mai

  Bergen Beat Club tar oss igjen med på en musikalsk reise til gullalderen på 50-, 60- og 70-tallet. Dyktige bergensband som «Deja Vu», «Wild Horses» og «Mersey Team» sørger for at 14. mai blir en festkveld med både beat, rock, country, soul og rythm´n blues på menyen. Bergen Beat Cruise blir alltid tidlig utsolgt, så her gjelder det å sikre seg billetter i god tid!

  Bergen Beat Cruise med 3 ulike orkestre på årets første fjordcruise 14. mai

  Velkommen om bord til en hyggelig sommerkveld om bord på Statsraad Lehmkuhl!

  Tilbake til toppen