Meny

Skjærgårdsturer

 • EN
 • Skjærgårdsturer

  Perfekt for blåtur og sommerfest med kolleger og venner

  Nyt et herlig fjordcruise i unike omgivelser med kolleger, venner og familie. Perfekt for firmatur, blåtur og sommerfesten. Deilig sjøutsikt, frisk luft og topp musikalsk underholdning på stordekket til "Bergens stolthet". Inkludert i billetten er en velsmakende reke- og sildebuffet med standard tilbehør, også glutenfritt brød. Drikke kjøpes om bord, bonger kan bestilles. Pris: kr 565,-. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45. Nyt sommerkvelden ved langbord eller på dansegulvet, på Statsraad Lehmkuhl er det god plass! Velkommen om bord til en hyggelig fjordtur på Norges største seilskip!

  «Pris: kr 565,-. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30. Ankomst kl. 22:00. Ombordstigning fra kl. 16:45»

  Gå direkte til billettbestilling her

  Ta gjerne kontakt om du har spørsmål: lehmkuhl@lehmkuhl.no. eller telefon: 55 30 17 00

  LEDIGE FJORDTURER I 2020:
  Mai
  Torsdag 14. mai: Bergen Beat Cruise: Musikalske perler fra 50-, 60-, og 70-tallet
  Fredag 15. mai
  Lørdag 16. mai: Bergen Vista Social Club: Knallgode musikere serverer herlige kubanske/latinske rytmer
  Onsdag 20. mai: Fredriksberg Jazz Ensemble
  Fredag 22. mai
  Lørdag 23. mai

  Juni
  Onsdag 3. juni: Bergen Vista Social Club
  Fredag 5. juni: Bergen Vista Social Club
  Lørdag 6. juni Bergen Vista Social Club
  Tirsdag 9. juni: Velazquez: Et sjarmbombe av et band fra Mexico. Gjorde knallsuksess om bord i fjord.
  Onsdag 10. juni: Velazquez (Mex)
  Torsdag 11. juni: Velazquez (Mex)
  Fredag 12. juni: Velazquez (Mex)
  Lørdag 13. juni: Velazquez (Mex)
  Tirsdag 16. juni: Velazquez (Mex)
  Onsdag 17. juni: Velazquez (Mex)
  Fredag 19. juni: Velazquez (Mex)
  Lørdag 20. juni: Velazquez (Mex)

  August
  Torsdag 27. august
  Lørdag 29. august

  GÅ TIL BILLETTBESTILLING HER

  Leie hele skipet? Les mer her

  Skipet har en maks kapsitet på 360 gjester på skjærgårdsturer, og vi tar ofte imot større gruppebestillinger fra bedrifter og organisasjoner. Ta gjerne kontakt for mer info: lehmkuhl@lehmkuhl.no. eller telefon 55 30 17 00

  Er du på jakt etter et spennende og hyggelig sted for sommerens sosiale sammenkomst? Da er en fjordtur med Statsraad Lehmkuhl et godt valg. Allerede når en går opp landgangen får en følelsen av at dette blir en spesiell kveld. Kombinasjonen av sjøen, utsikten, historiske og romslige omgivelser og flott live musikk skaper alltid god stemning om bord. En enkel, men velsmakende, reke- og sildebuffet står klar fra turens start: reker og 8-10 ulike typer sild, samt standard tilbehør som majones, sitron og ulike typer brød, også glutenfritt. Ved fare for regn spennes et solseil over stordekket, slik at en kan nyte omgivelsene, selv om det skulle komme noen dråper. I skipets to barer tilbys et godt utvalg forfriskninger til konkurransedyktige priser. Som gjest har en tilgang til store deler av skipet, og mange benytter anledningen til en liten «sightseeing» på en av verdens største, eldste og best bevarte seilskuter i operativ drift. Avgang og ankomst skjer sentralt i sentrum. Etter endt tur er dere hjertelig velkommen til et hyggelig besøk i vår egen «Statsraaden Bar», i bygget like ved skipet.

  Pris: kr 565,-. Varighet: 4,5 timer. Avgang kl. 17:30, ankomst kl. 22:00 ved Bradbenken, like ved Bryggen. Ombordstigning fra kl. 16:45.

  GÅ DIREKTE TIL BOOKING-SIDEN HER

  Tilbake til toppen