Skutefest

Skutefest 2018

Stiftelsen Statsraad Lehmkuhl har med dette æren av å invitere til skutefest og skværriggersamling langs Bryggen under St. Hans helgen 21. - 24. juni, 2018.

Skjærgårdstur in Bergen

Skjærgårdsturer i Bergen!

Etter vinteren kommer atter sommer og fjord og sjø lokker. Da er det igjen tid for å nyte vår vakre skjærgård fra dekket til Statsraad Lehmkuhl. Nyt sommerens gode dager med venner, kolleger eller familie samt skipets deilige Reke- og sildebord. Følg med utpå våren, blir flere datoer for skjærgårdsturer lagt ut!

Ski & Sail Rosendal 2018

Statsraad Lehmkuhl og Hardanger Åtgaum ønsker velkommen til Ski & Sail 2018 i Rosendal

Shantytokt Folk Festival

Shantytokt 2018 i et syngende skip. Dette er en strålende anledning til å være med på en unik opplevelse med en god blanding av spenning, seiling og shanty.

Bergen - Træna 2018

Statsraad Lehmkuhl på festivaltokt til Træna
Vi gjentar suksessen fra 2017 og starter Trænafestivalen 2018 i Bergen om bord på et av verdens største og vakreste seilskip. Følg Statsraad Lehmkuhl på tokt langs den fantastiske kysten helt opp til Træna i Nordland.

Træna-Sandnessjøen-Bergen

Statsraad Lehmkuhl på festivaltokt til Træna
Få med deg en av Norges vakreste kulturarrangement: Trænafestivalen og følg Statsraad Lehmkuhl på et magisk tokt langs den fantastiske kysten fra Træna i Nordland til Bergen via Sandnessjøen!

NL 7809_2

Praktisk informasjon

BH CIMG0810

Program

Firmaet Bouvet på seilas med sine ansatte (copyright Bouvet)

Leie skipet?

Visste du at?
Opportunities multiply as they are seized.
Statsraaden på Facebook