Shantykor -Skjærgårdstur

Nå kan være med på Shanty- Skjærgårdstur!! Dette kan du ikke gå glipp av! Nyt den den vakre skjærgården rundt Bergen og vakre shantyer med god mat og drikke sammen med gode venner om bord hele Bergens Stolthet!

Vårtokt tilShetland mai!

Bli med på Vårtokt til Lerwick på Shetland. Du trenger ingen forkunnskaper, vårt profesjonelle mannskap vil lære deg alt du trenger å vite.

Konserttur med Pogo Pops!

Bergensbølgen drar til sjøs! Bli med på Konserttur med Pogo Pops lørdag 20. mai 2017!

Sjørøverjenten Sarah

Sjørøverturer

Bergen, søndag 21. mai
Familietur for både små og store pirater. Møt sjørøverkapteinen om bord på piratskipet Statsraad Lehmkuhl. Kanskje finner vi en skatt?

Skjærgårdstur in Bergen

Skjærgårdsturer i Bergen!

Etter vinteren kommer atter sommer og fjord og sjø lokker. Da er det igjen tid for å nyte vår vakre skjærgård fra dekket til Statsraad Lehmkuhl. Nyt sommerens gode dager med venner, kolleger eller familie samt skipets deilige Reke- og sildebord. Følg med utpå våren, da blir datoer for skjærgårdsturer lagt ut!

Shantytokt Folk Festival

Shantytokt i et syngende skip. Dette er en strålende anledning til å være med på en unik opplevelse med en god blanding av spenning, seiling og shanty.

TSR 2017 Turku- Klaipeda

Andre regattaetape går fra Turku til Klaipeda. Dette blir et variert og spennende tokt. På denne regattaen krysser vi den Baltiske sjøen.

NL 7809_2

Praktisk informasjon

BH CIMG0810

Program

Firmaet Bouvet på seilas med sine ansatte (copyright Bouvet)

Leie skipet?

Visste du at?
Kapteinens loggbok